Spektakularna proslava naslova na Maksimiru: Vatromet pred 16 tisuća ljudi i na litru šampanjca

POGLEDAJTE VIDEO

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell/Jurica Galoić/Pixsell

Sada slijedi zasluženi odmor, a potom i slaganje momčadi za novu sezonu. Neki od nositelja mogli bi napustiti Maksimir, no o tome će Igor Bišćan razmišljati u danima koji dolaze. Danas je u Zagrebu na rasporedu fešta

Dinamo je u slavljeničkoj atmosferi pobijedio Goricu 4-1 i sa stilom se oprostio od sezone. A tek onda je krenula ludnica na Maksimiru pred 16 tisuća ljudi.

Igrači su se poredali na sredini terena, uslijedila je medalja, a potom je Dominik Livaković podignuo trofej prvaka Hrvatske i izazvao ekstazu na Maksimiru. U tom trenutku pucao je vatromet na nebu iznad Maksimira, a euforični igrači zgrabili su boce šampanjca i prskali jedni druge.

POGLEDAJTE VIDEO

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Svi zajedno uputili su se ispred sjeverne tribine gdje je uslijedila ludnica i zajednička pjesma s vjernim navijačima koji su im bili vjerni pratitelji tijekom cijele sezone. Arijan Ademi više nije član Dinama, ali suigrači ga nisu zaboravili. Ovo je i njegov naslov, a Dominik Livaković je tijekom slave nosio njegovu odjeću.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Bilo je svečano i na samom početku. Luka Ivanušec dobio je nagradu za najboljeg igrača Dinama u drugom dijelu sezone, dok je Kevin Theophile-Catherine odigrao posljednji susret za ‘modre’ i tim povodom dobio prigodni poklon.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sada slijedi zasluženi odmor, a potom i slaganje momčadi za novu sezonu. Neki od nositelja mogli bi napustiti Maksimir, no o tome će Igor Bišćan razmišljati u danima koji dolaze. Danas je u Zagrebu na rasporedu fešta!

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr