Zadnja epizoda 'Superpotjere': Jasmin iz Nove Gradiške osvojio 10 tisuća eura, a lovci naručili

PUNIH RUKU ODLAZI KUĆI

Foto: HRT

Baš poput školaraca ulazimo u ljetne ferije. Naš profesor Dean Kotiga dao nam je odličnu ocjenu i tom odličnom ocjenom stvaramo kredit za jesen. Vidimo se na jesen, rekao je voditelj Joško Lokas na kraju

U brzopoteznoj igri posljednjeg ovosezonskog izdanja kviza Superpotjera pobjedu nad lovcima odnio je Jasmin Mikolčević iz Nove Gradiške. U dvoboju s drugom četvorkom osvojio je 10 000 eura, dok za ostale troje natjecatelja nadmetanje nije bilo uspješno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zaposlenik jedne privatne tvrtke te ujedno i student u prvom krugu osigurao je iznos od 500 eura.

Foto: HRT

Jasmin je rekao da se radnja filma ’48 sati’ odvija u kanjonu, no mjesto je to radnje biografske drame ‘127 sati’.

Foto: HRT

Duel je završio s pet sekundi prije ostatka vremena na Jasminovom satu. Sven je natjecateljsku igru ​​ocijenio vrlo hrabrom. Napomenuo je kako se u nekom trenutku činilo da su ga lovci zapravo stigli no onda su se malo upali u dekoncentraciju.

Foto: HRT

– Čestitam! Stvarno mirno i onako kako bi zapravo trebalo igrati. Pametna procjena, mirna igra. U nekom momentu ste malo možda zastali, ali pričekali ste nas i čestitam – istaknuo je Sven.

– Bilo je jako napeto. Kao što smo već rekli Superpotjera ne oprašta pogreške. Ovaj put smo mi malo zglajzali – naglasila je Morana.

Foto: HRT

Spomenimo i da je prije početka svoje kvizaške avanture Jasmin otkrio Jošku da bi novac, osvojio li ga, iskoristio za putovanje, druženje s prijateljima te za ulaganje u vikendicu.

Foto: HRT

Posljednju ovosezonsku emisiju kviza Joško Lokas zaključio je riječima da su kao školarci koji idu na ljetne praznike.

– Naš profesor S Deanom Kotijem dao nam je odličnu ocjenu is tom odličnom ocjenom stvaramo kredit za jesen. Vidimo se na jesen – zaključio je.

Foto: HRT

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr