Nakon neuspješnog pokušaja helikopterom, GSS stigao do ozlijeđene Hrvatice na Veležu

NAKON NEUSPJEŠNIH POKUŠAJA HELIKOPTEROM

Foto: screenshot/Twitter

Kako smo ranije objavili, u akciju je bio uključen helikopter, no nakon više desetaka pokušaja da dođe do ozlijeđene žene, nisu joj uspjeli prići

Još uvijek je u tijeku akcija spašavanja Hrvatica koja visi na planini Velež u BiH. Kako smo ranije objavili, u akciju je bio uključen helikopter, no nakon više desetaka pokušaja da dođe do ozlijeđene žene, nisu joj uspjeli prići.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Dali smo sve od sebe, napravili više od 20 trčanja, ali ne možete prići. Ovo su okomite stijene. Nismo mogli prići. Imao sam puno akcija i uvijek pokušavam dati maksimum, ali ovdje ne možemo ništa – rekao je ranije direktor helikopterskog servisa Boban Kusturić za portal Srna.rs.

Planinari iz Gorske službe spašavanja uspjeli su doći do nesreće te će ih pokušati spustiti vertikalno niz stijene u specijalnim nosilima, doznaje Avaz, nakon čega će ju vozilo prebaciti u bolnicu. Žena navodno ima ozlijede ruke i grudnog koša.

– Gore je već 40 ljudi, stiže još 40, a pripravnosti je 20 spasitelja. Ovdje su sve gorske službe spašavanja koje su bile na raspolaganju, a akcijom rukovodi Nadine Kevelj iz GSS-a Mostar – kazao je za Avaz Emil Balavac iz GSS-a Jablanica.

POGLEDAJTE VIDEO

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr