(VIDEO) STRAŠNE SCENE IZ SRBIJE! Brutalan sudar glavama, suigrači u potpunom šoku

Foto: twitterscreenshot

Autor: Gordan Ivan Šojat

Koliko nogomet zna biti opasan sport, u kojem tijekom startova ili zračnih duela igrači, a sve u želji da dođu do lopte, zanemare suparnike ili suigrače, najbolje su osjetila dvojica suigrača iz Srbije.

Ružne scene vidjeli smo na utakmici 28. kola Vojvođanske lige u kojoj su se sastali Jedinstvo Rumenka i Železničar Inđija, gdje su povrijeđena dva nogometaša Jedinstva.

Naime, u drugom poluvremenu tijekom napada Železničara, dvojica igrača Jedinstva sudarila su se glavama u svom kaznenom prostoru, nakon čega su obojci ostali ležati na travnjaku.

pic.twitter.com/bfRlt40Pe7

— Zoranceran (@zoranceran2) 28. svibnja 2023

Hvatali se za glave

Na prvi ostali igrači mislili su kako sudar nije bio toliko intenzivan, ali kada su vidjeli dvojicu igrača kako nepomično leže, počeli su se hvatati za glavu i dozivati ​​liječničku pomoć.

Hitna je došla negdje za desetak minuta, a dvojica ozlijeđenih suigrača odmah su prebačena u bolnicu, gdje se i sada nalaze, a još se ne zna težina ozljeda.

Autor:Gordan Ivan Šojat

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr