HRVATICA POBJEDONOSNA NA ROLAND GARROSU! Mektić i Pavić zapeli na prvoj stepenici

Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX

Autor: Gordan Ivan Šojat

Današnji dan Roland Garrosa bio je poluuspješan za naše predstavnike, a ranije su u utorak naši Nikola Mektić i Mate Pavić eliminirani s turnira izgubivši 2:0 u setovima od kombinacija Sandera Gillea i Jorana Vliegena.

Ipak da Ćilić ne bude sam u drugom kolu pobrinula se Petra Martić, koja je s 2:1 u setovima savladala 32. nositelja Shelby Rogers s 3:6, 6:3, 6:2.

𝙐𝙥𝙨𝙚𝙩 𝙖𝙩 𝙍𝙤𝙡𝙖𝙣𝙙 𝙂𝙖𝙧𝙧𝙤𝙨@sandergille & Joran Vliegen pobijedio je 8. nositelja Nikolu Mektića/Mate Pavića u prvom kolu French Opena❗️

Alumni Jesus Bandres, Moses Serrano Charles Bottoni i @rickyrojas19 bili tamo da proslavimo❗️#ETSUTeško #BucFamily 🏴‍☠️ pic.twitter.com/Ut9p3dA70g

— ETSU muški tenis (@ETSUMensTennis) 30. svibnja 2023

Prvi set nije naša tenisačica odigrala najbolje pa je Amerikanka dosta lako došla do 1:0 u setovima, no srećom se Petra probudila u ostatku meča.

Preokret Hrvatice

Martić je u drugom setu odmah otišao na 3:0, da bi se Rogers vratio na 3:2, ali to je bilo sve što je uspio napraviti u drugom setu.

Treći set Hrvatica opet otvara odlično i odlazi na 2:0, da bi kod 4:2 napravio još jedan break i nakon osvojenog vlastitog servisa dobio meč.

#FrenchOpen
Petra Martić
🆚️
Shelby Rogers
🎾✅️✅️✅️✅️✅️✅️🎾
🧨 Preko 21,5 🧨
🎾✅️✅️✅️✅️✅️✅️🎾
@Shely_Rogers_@PetraMartic1991#tenis #RolandGarros
✅️🎁🎾Retweet & Like 🎁🎾✅️ pic.twitter.com/E1Np3ml7jf

— SenseiSam®️ (@Senseisports1) 30. svibnja 2023

Petra Martić u drugom kolu Pariza igra protiv Španjolke Sare Sorribes Tormo.

Autor:Gordan Ivan Šojat

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr