Parovi pitali tarot majstora o ulasku u finale i pobjedi: 'Mogli su se više fokusirati na vezu…'

Enis je u parovima predstavio zadatak ‘Mehaničar’ gdje su djevojke morale obaviti nekoliko popravaka na automobilu. Muškarci su im čitali upute iz druge sobe i navigirali ih kroz tri zadatka

Osvanulo je novo jutro u ‘superpar‘ kući. Kao i uvijek, bilo je tu reda razgovora, reda zagrljaja i reda taktiziranja, no parove je čekao zajednički zadatak koji je uvijek posebno zabavan.

Na set ih je dočekao voditelj Enis Bešlagić koji im je predstavio zadatak ‘Mehaničar’. Naime, djevojke će morati obaviti nekoliko popravaka na automobilu, a muškarci će im iz druge sobe čitati upute i navigirati ih kroz tri zadatka – mijenjanje gume, žarulje i ulijevanje tekućine za brisače. Par s najboljim vremenom pobjeđuje, a onaj s najlošijim ide u borbu za imunitet.

Foto: RTL

– Nadala sam se da ćemo sklapati neki namještaj, ovo mi je bilo sasvim nepotrebno – pesimistična je bila Dragina. Anamarija:

– Voljela bih vidjeti izazov u kojem mi navigiramo muškarce da naprave tortu.

Prva je u zamjenu gume krenula Anamarija dok je Filip stručno čitao upute.

Foto: RTL

– Nije mene nikad bilo strah zaprljati ruke – poručila je sigurno, dodavši da joj je tata limar i mehaničar.

– Mislim da joj nisam trebao u ovom zadatku, ja sam više sputavao jer sam morao čitati upute prema šprancima – ponosan je bio Fićo, impresioniran i Enis. Na redu je bila Azelma koja je Ismeta slušala od riječi do riječi.

– Kad me tako požuruje zapravo me usporava jer stvori nervozu u meni – komentirala je pa se hrabro uhvatila u koštac s gumom.

– Daj požuri, vrijeme je u pitanju! Povuci tu ručku – srčan je ipak bio Ismet.

Foto: RTL

Karmela priznala je da je pomalo uplašena prije starta. ‘Nisam osobno ni mijenjao gumu nikad’, priznao je Tomislav, što nikako nije bio obećavajući uvod. Objašnjavanje je krenulo, a Karmela nije znala prepoznati ni križni odvijač pa je pokušavala sa svime što je pronašla, no kako je vrijeme odmicalo, bila je sve zadovoljna. ‘Za prvi put u životu sasvim solidno’, poručila je za kraj.

Drago i Anamarija krenuli su sporije. ‘Što o tome? – bojažljivo je pregledavala alat, dok je Drago svim silama trudio se da joj nježno objasni.

– Kad je izazov, onda si opterećen… Mislim da je taj faktor utjecao na sve – rekla je Anamarija.

Foto: RTL

Ismael je čitao upute svoju martini. ‘Ugasi to, mačkice! Moj mehaničar!’ navijao je u svom stilu tijekom skidanja gume. A kad je zadatak bio gotov, Ennis je još malo držao parove u neznanju o rezultatima. Anamarija i Filip bili su sami i komentirali, a odlučili su se zaključiti da je Karmela najsporija. Ismael i Ismet su se šalili na račun svojih dama u kuhinji. Rezultati su stigli! Anamarija i Filip bili su najbrži, a Anamarija i Drago, Azelma i Ismet te Karmela i Tomislav idu u sutrašnju borbu za eliminacije.

Parovi su dobili još jednu tajanstvenu poruku koja ih je sve zbunila. Naime, moraju razmisliti o svojoj vezi, budućnosti i sutrašnjem zadatku, au goste stižu dvije osobe.

– Na pitanja će odgovoriti gosti, a na vama je da odlučite kome ćete vjerovati – stajalo je u poruci, dok je Karmela odmah posumnjala daje riječ o gatanju.

Foto: RTL

U goste je stigla Agneza koja im je iz tarot karata iščitavala budućnost. Osim majstorice Agneze, drugi ‘gost’ bila je i umjetna inteligencija u kojoj su se mogle postavljati ista pitanja, no one parove nije nimalo oduševila. Pitanja o budućnosti, karijeri, osvajanju lota, vezi, ljubavi bila su samo neka od pitanja koja su zanimala parove. No daleko najviše parova je zanimao uspjeh u showu, zadaci koji ih čekaju, ali i ulazak u finale i eventualna pobjeda.

Foto: RTL

– Po meni su se mogli više usmjeriti na svoj odnos i pitati stvari, tipa kako ih njihov partner doživljava, što bi htio promijeniti… To sam ja očekivala da ću pitati, da bih im bilo korisnije nego znati koji je sutrašnji izazov – komentirala je Agneza.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr