Bilderi ovaj put nisu imali sreće: 'Zasluženo smo ispali, a sami smo svoj superpar…'

Bili smo zadnji po banci iu glavnoj banci imamo najmanje. Po svim tim nekim standardima koja postavljaš kad se odlučuješ ideš ili van ili ostaješ, bili smo pri kraju tako da je bilo pošteno, priznali su

Prije novog izazova u showu ‘superpar‘, parovi su razgovarali o onome što im je jučer rekla gatara razmišljala o imunitetu i eliminacijama. Azelma ja Ismet bili su najmanje nervozni jer im je gatara rekla da će ostati u kući, Karmela ja Tomislav su već na poznatom terenu, a Anamarija ja Drago odlučili su biti opušteni i vidjeti što će biti. Upravo su njih dvoje pričali koliko su zadovoljni zbog sudjelovanja u showu, ai shvatili su kako im je lijepo kad toliko vremena provede zajedno.

Foto: RTL

– Možda nam samo trebaju kamere kod kuće pa ćemo se manje svađati – kroz smijeh su rekli.

– Naš je cilj da Tomo i Karmela danas ne budu najbolji – u šali je dodao Drago jer je svjestan da bi se moglo odlučiti između njih tko će ići kući, a Karmela je otkrila da su Tomo i ona jako neovisni te da su showu morali ovisiti jedno o drugome, što im je najjteže padalo.

– Tek smo ovdje shvatili na čemu sve moramo raditi – rekla je, a potom su se osvrnuli koliko će im pomoći u poslu i životu što su sudjelovali u showu jer prave zdrave fitness obroke, ai nastaviti će se baviti online treninzima.

– Baš je sve pozitivno iz ovog showa proizašlo; zabava, ljudi, godišnji odmor… Baš smo zadovoljni i kako god završilo, to nam je jedno lijepo iskustvo – rekli su.

Foto: RTL

Azelmu je njezin dragi šišao na terasi, a ona je pričala kako nije nešto novo otkrila o Ismetu u showu jer kaže da ga poznaje u dušu, ali i da nije mislila da će ovako daleko dogurati.

Foto: RTL

– Nisam bila sigurna hoće li se Ismet s nekim uklopiti jer se ja mogu uklopiti sa svakim – rekla je, a Ismet je otkrio koliko mu godi što su u showu stalno zajedno i da će se potruditi da tako bude češće i kad izađu.

Anamarija ja Filip su bili zadovoljni što ne sudjeluju u današnjem izazovu te su komentirali kako Karmela i Tomislav imaju sreće te da su dobili tisuću priliku da se pokažu, a opet su na istome.

– Fakat je vrijeme da idu kući, jednostavno nisu dovoljno dobri da budu superpar – rekla je Anamarija.

Foto: RTL

U borbi za imunitet borila su se tri para; Azelma i Ismet, Karmela i Tomislav te Anamarija i Drago. Bili su odjeveni u jednu pidžamu i trebali su promijeniti posteljinu – navući plahtu, jastučnice, zakopčati navlaku na poplun, na kraju leći i pokriti se poplunom i dekom, a sve su morali raditi na krevetu!

Foto: RTL

Azelma i Ismet jako su željeli osvojiti imunitet da svojom zaslugom ostanu u kući, a Ismet je na početku zadatka rekao: ‘Ja ću tebe pratiti, ljubavi’. Kao što je i rekao, Ismet je sve slušao svoju suprugu i uspješno su izvršili zadatak. Anamarija i Filip te Martina ja Ismael komentirali su kako postaju sve bolji u izazovima kako se show bliže kraju.

Foto: RTL

Sljedeći su bili Karmela i Tomislav koji su se malo namučili i nepotrebno izgubili dragocjene sekunde, no uspjeli su završiti zadatak

– Bili smo brzi, ali malo smo se smotali, i to je to – rekla je Karmela koja je rekla da ne vjeruje da su ikad brže promijenili posteljinu. a posljednji su bili Anamarija i Drago.

Foto: RTL

– Sve mi je bio zanimljiv dok Enis nije rekao da moramo biti na krevetu. Kako ću se ja okrenuti – brinuo se Drago.

Malo su se zapetljali oko jastučnice i navlake za poplun, no na kraju su napravili sve iako su izgubili dosta vremena. Najlošije vrijeme imali su upravo Anamarija i Drago, a najbolje Azelma i Ismet koji su osvojili imunitet.

– Izgleda da ja jedini ne mijenjam posteljinu kod kuće – šalio se Drago.

Dakle, u eliminacijama su bili Anamarija i Drago te Karmela i Tomislav.

– Vjerujem da mi ostajemo u kući – rekao je Drago, a Karmela i Tomislav bili su isto toliko sigurni da idu kući.

Foto: RTL

Anamarija i Drago u svojoj su sobi pričali kako jedino nisu sigurni kome će Martina i Ismael dati narukvicu.

– Oni nit’ smrde, nit’ mirišu, ali možda su stvarno ljudi dobri, možda su samo takvi – rekao je Drago kojem se ne sviđa što za njih ponekad odlučuje papagaj jer smatra kako nemaju hrabrosti reći svoje mišljenje.

Azelma i Ismet svoju su narukvicu dali Anamariji i Dragi, baš kao i Martina i Tomislav te Anamarija i Filip.

– Nisam htio pričati previše protiv Karmele, a Tomo je drag dečko, najmanje iskvaren od svih nas u kući – rekao je Filip.

– Zaslužili smo se ispasti, bili smo zadnji po banci iu glavnoj banci imamo najmanje. Po svim tim nekim standardima koja postavljaš kad se odlučuješ ideš ili van ili ostaješ, bili smo pri kraju tako da je bilo pošteno – rekli su Karmela i Tomislav te zaključili kako im je show donio samo dobro.

Foto: RTL

– Sad bolje funkcioniramo. Dignuli smo naš odnos jednu stepenicu gore. Naučili smo gubiti i mi smo sebi superpar – rekli su.

Prije odlaska u ‘zatvor’ vratili su se Anamariju i Dragu, a iz ‘zatvora’ su pušteni Martina i Ismael.

Foto: RTL

– Ostali su najjači – komentirali su Martina i Ismael i dodali kako će sad sve ovisiti o izazovima, a pred polufinalistima je novi ciklus, svi se već vide u finalu, a Enis im je najavio i veliko iznenađenje.

Foto: RTL

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr