Kći Brucea Willisa progovorila o glumčevoj bolesti: 'Mislila sam da mu nisam više zanimljiva…'

OTVORILA DUŠU

Foto: Instagram/Tallulah Willis

Kada su se pojavili prvi znakovi glumčeve teške bolesti, Tallulah se borila sa svojom, što je bio jedan od razloga zašto nije odmah primijetila da je njenom oku loše

Glumac Bruce Willis (68) povukao se iz glumačkih voda nakon što mu je otkrivena afazija, a nešto kasnije i frontotemporalna demencija. Sada je njegova kći Tallulah Willis (29) progovorila o početnicima njegove bolesti i znakovima koji su se tada javljali, a koje su ignorirali svi članovi obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Znam da nešto nije u redu već duže vrijeme – rekla je za Vogue.

– Započelo je nekom vrstom nejasnog reagiranja, što je čitava obitelj napisala ‘holivudskom gubitku sluha’ – ispričala je pa dodala da su mu često znali govoriti da nešto kaže glasnije, a za sve su krivi film ‘Umri muški’. Uskoro je Tallulah počela smatrati da su njegove reakcije na okolinu znak da mu više nije zanimljiva pa joj je sve postalo, kako ona tvrdi, osobnije.

Foto: Insagram/screenshot

– Dobio je dvoje djece s mojom pomajkom Emmom Heming Willis (44), a ja sam mislila da sam izgubio zanimanje za mene. Ovo je bilo toliko daleko od istine, moj adolescentni mozak se mučio s krivom matematikom: ‘Nisam dovoljno lijepa za svoju majku, nisam dovoljno zanimljiva za svog oca’ – priznala je Tallulah.

Otkrila je i kako je izbjegavala znakove njegove bolesti te da nije ponosna zbog načina na koji ih je poricala. Pupak je i da je još jedan od razloga zašto je cijelu situaciju ignorirala to što se i ona u isto vrijeme borila s teškim poremećajima, uključujući anoreksiju.

Fotografija: PA/Pixsell

– Dok sam se ja borila s dismorfijom i pričala o njoj na Instagramu, moj otac se potiho borio – dodala je. Otkrila je i da ju je ubrzo sustigla misao da joj otac neće moći pričati o vjenčanju u budućnosti.

Ipak, Tallulah se oporavila pa sada sve svoje slobodno vrijeme provodi uz oca, kao i ostatak obitelji, uključujući i Bruceovu bivšu suprugu Demi Moore (60), sestre Glasina (34) i Izviđač (31) te polusestre Mabel (11) i Evelyn (9).

Foto: Instagram/Tallulah Willis

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr