Karmela je otkrila Tomislavovu stranu kojoj se divi: Ponekad se ustane usred noći. Sve je složio!

‘SUPERPAR’

Foto: RTL

Tomislav je istaknuo da imaju priliku ljudima pokazati što rade i čime se žele u budućnosti baviti što je novost za Hrvatsku

Karmela ja Tomislav su se ujutro pričali o svom dosadašnjem iskustvu u ‘Superparu‘ i ona je priznala da nisu ostvarili što je htjela, a to je da budu dobri u izazovima i pobjeđuju.

– Ipak, show me naučio da bolje reagiram u nekim situacijama, stvari u kojima nismo dobri i da trebamo biti svestraniji. Mislim, ja nisam svestrana, a to sam tek sada primijetila – rekla je Karmela.

– Inače smo u životu oboje jako neovisni i ne volimo biti ovisni o ničemu, a ovdje smo u izazovima bili ovisni jedno o drugome. To nam je najjteže padalo. Tek tu shvatiš na čemu sve moraš poraditi – dodala je.

Tomislav je istaknuo da u ‘Superparu’ imaju priliku ljudima pokazati što rade i čime se žele u budućnosti baviti što je novost za Hrvatsku.

– Proizvodimo zdrave fitness obroke koji imaju svoju nutritivnu vrijednost i mogu dulje trajati jer su vakumirani. Ako ništa, stavili smo se negdje na kartu – rekao je.

Foto: RTL

Karmela je istaknula da je jako ponosna na Tomislava zbog predanosti poslu.

– Zna mu se dogoditi da se probudi usred noći i računa cijene. Ima svoje šablone i sve posloženo po redu. Kad je to knjigovođa to pogledao, rekao je da praktično tu nema što sređivati ​​i da to samo treba staviti u program – ispričala je.

Tomislav je naglasio da mu se ljudi zahvaljujući showu mogu javiti i za trenerske usluge.

– Dobio sam niz pozitivnih stvari iz ovog showa: iskustvo, ljude, godišnji odmor. Baš sam zadovoljan. Kako god završi show, meni je ovo jedno lijepo iskustvo – rekao je.

Foto: RTL

Priznao je i da želi ući u finale.

– Ne želim više biti u eliminacijama i danas opet eliminiraju tamo. To nije ugodan osjećaj. No nije ugodan osjećaj niti da prođemo izazov i da moramo eliminirati jedan od dva para – zaključio je Tomislav.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr