Liderova novinarka Donatella Pauković hrvatska finalistica ovogodišnjeg Siemens Media Awarda

Liderova novinarka Donatella Pauković hrvatska je finalistica natječaja Siemensova medijska nagrada 2023, koji je u ovom izdanju fokus stavio na ‘tehnologiju sa svrhom’. Među 16 pristiglih radova, komisija je najbolje ocijenila članak ‘Bijeli hakeri protiv crnih: nude nadu – ako ne i spas’ koji je objavljen u magazinu Lider. Autor najboljeg rada iz sedam zemalja sudionica, odnosno međunarodni pobjednik natječaja bit će proglašen 15. lipnja kada će se u Beču održati prijem finalista uz svečano proglašenje pobjednika.

– Neizmjerno sam zahvalna stručnoj komisiji Siemensa. Ovo priznanje dolazi nakon dvije godine mog predanog rada u Lideru i drago mi je što je moj trud prepoznat. Međutim, ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez ogromne podrške i mentorstva mojih kolega iz Lidera, ali i obitelji, partnera i prijatelja. Zato moram reći hvala i njima, što cijelo vrijeme vjeruju u mene. Tek sam na početku svoje karijere i svjesna sam da je preda mnom još mnogo godina učenja, truda i rada, a ova nagrada znači da sam na dobrom putu te mi daje ogroman poticaj za dalje, kako bih s još većom strašću nastavila pisati i stvarati medijski sadržaj – izjavila je Donatella Pauković, dobitnica natječaja Siemens Media Award u Hrvatskoj.

Hrvatskoj finalistici odredila je ocjenu koju su činili Vladimir Nišević (glavni urednik, Poslovni dnevnik), Miodrag Šajatović (glavni urednik, Lider) i Polona Wallas (voditeljica korporativnih komunikacija, Siemens dd), koji također sudjeluju u odabiru konačnog pobjedničkog rada od svih sedam zemalja sudionica. Osim Hrvatske, u natjecanju Siemens Media Award 2023. dijele Austrija, Slovenija, Mađarska, Poljska, Slovačka i Srbija. Svečano proglašenje konačnog pobjednika održava se 15. lipnja 2023. u Bečua svi će finalisti imati priliku vidjeti gdje se, između ostalog, razvija i implementira tehnologija sa svrhom.

Siemens već dugi niz godina nadgrađuje autore kvalitetnih sadržaja

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr