ŠEKS ODLUČIO PAPRENO 'POČASTITI' MILANOVIĆA! U ležernom izdanju stao pred kamere, i Kapulica šokiran: 'On je ispod razine komunističkog vodstva'

Foto: Davor Pongračić / CROPIX

Autor: Dnevno.hr

Preko objave na službenom profilu, HDZ se još jednom srušio na predsjednika Zorana Milanovića.

Naime, napisali su kako je “na ispod razine komunističkog vodstva koje je 1989. čestitao Božić.

“Čestitam još jednom svima Dan državnosti. Ni na blagdan, međutim, nije se moglo proći bez Milanovićeva zlostavljanja, bez sukoba koji uvijek inicira kako bi bio rušio sve što može pridonijeti zajedništvu hrvatskog naroda. I to je ono jedino u čemu je dosljedan. On je zacijelo jedini predsjednik koji pljuje po Dan državnosti vlastite države te ga odbija čestitati sugrađanima. On je ispod razine komunističkog vodstva koje je 1989. – iako u Boga nije vjerovalo – čestitao je Božić građanima.

I što znači Milanovićeva izjava da nisu svi u Saboru glasali za 30. svibnja? Pa nisu svi glasovali ni za odluku o neovisnosti. Zar ćemo po njegovoj „logici“ i to dovoditi u pitanje?”, upitao je Mario Kapulicapredsjednik zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman.

‘A što Milanović radi?’

Vladimir Šeks je, pak, optužio Milanovića da svojim izjavama potiče anarhiju.

“Predsjednik RH prilikom preuzimanja dužnosti daje predsjedniku Ustavnog suda svečanu prisjegu da će se držati Ustava i zakona. A što Milanović radi? Poziva na neposluh prema zakonima i Ustavu, on zakon kojim je Hrvatski sabor proglasio 30. svibnja Danom državnosti naziva ‘bezvrijednim’!?!

Budući da ne priznaje ovaj zakon, uskoro bi mogao tvrditi da ne priznaje Zakon o vodama, Kazneni zakon, Izborni zakon… i pozvati građane da učini isto. To je poziv na anarhiju i kaos”, rekao je Vladimir Šeks, predsjednik Nacionalnog odbora ZUFT-a.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr