U MSU je počela Web3 Tales konferencija – mjesto gdje umjetnost susreće tehnologiju

Konferencija Web3 Tales okuplja niz istaknutih svjetskih stručnjaka i stručnjaka koji raspravljaju o revoluciji koja će zahvatiti internet i ekonomiju te njihov potencijal i način na koji će funkcionirati u budućnosti.

Ono što Web3 Tales konferenciju čini jedinstvenom u Europi, ali i šire, činjenica je da organizirate 100% ženski tim članicama udruge Alice u Blockchainsukoji se zalažu za unapređenje uloge žena u tehnologiji i jačanje doprinosa žena u kreiranju budućnosti interneta što se krije iza imena Web3.

Za spektakularno otvorenje Web3 Tales konferencije simbolički se pobrinuo akademski ženski zbor FER-a. Danas su počela i predavanja na panelima, koji su otvoreni uvodnim zahvalnim govorom Magde Milas, predsjednice udruge Alice in Blockchains koja je organizator Web3 Tales konferencije.

“Ovom konferencijom želimo postići dva cilja. Prvi cilj je organizirati konferenciju sa 70% govornicom, a drugi cilj je da svi posjetitelji nakon konferencije imaju digitalni novčanik za kriptovalute”naglasila je Magda Milas o ciljevima Web3 Tales konferencije.

Magda Milas je naglasila kako je Web3 Tales konferencija mjesto susreta, razmjene ideja, te prilika za stvaranje novih partnerstava i poslovnih prilika za pojedince i tvrtke koje će zajedno raditi na izgradnji bolje, otvorenije i transparentnije digitalne budućnosti te kako ovo ne bi bilo moguće bez nevjerojatne podrške partnera Baza 58 i sponzora NeuraLab, Blank, Qlindo, Near Balkans i Tekuno, Chainsafe, LAQO by Croatia osiguranje, Size, LostHex, Go2Digital, Infobip i Bitx.

Na sjeverozapadnom platou MSU-a u tijeku je NFT izložba pod nazivom Techno – healing – pronalaženje otpornosti i dobrobiti u digitalnom svijetu. Skupna NFT izložba koja okuplja raznoliku skupinu digitalnih umjetnica koje istražuju teme feminizma, nebinarnosti, zdravlja i brige o sebi u digitalnom dobu. Izložba će biti dostupna tijekom dana konferencije pa sve do 4. lipnja u izložbenom prostoru, a bitno je naglasiti i da je besplatna za građanstvo.

Ove godine Porsche obilježava 75 godina poslovanja, a uz konferenciju i izložbu posjetitelji će moći simulirati i vožnju sportskog automobila Porsche na odabranoj trkaćoj stazi.

Također, u sklopu konferencije posjetitelji će moći sudjelovati u dvije nagradne igre. Za prvu nagradnu igru ​​posjetitelji trebaju preuzeti Web3 Tales POD NFT (proof-of-doing) i odgovoriti na jednostavno pitanje. Najkreativniji odgovor bit će nagrađen Alice in Blockchains godišnjim članstvom. Druga nagradna igra je lov na blago na mreži Polygon, a tri pobjednika dobit će 400 USD, 250 USD odnosno 150 USD isplaćenih u stablecoinima.

Posebno inspiriran panel prvog dana konferencije održala je Soraya Thompson, viša voditeljica računa u Fireblocksu, vodećoj tvrtki za osiguranje digitalne imovine SAAS-a. S više od desetljeća iskustva u prodaji i marketingu te više od šest godina u kriptovaluti, Soraya pomaže raznim klijentima u realizaciji njihove digitalne strategije.

Soraya Thompson

„Ključno pitanje na koje bi brendove trebalo obratiti pozornost tijekom ulaska u Web3 je što je željeno postići. Želite li povećati angažman svojih korisnika, izgraditi lojalnost ili steći nove korisnike? Prvenstveno treba dobro razumjeti cilj poslovanja. Druga iznimno bitna stavka je sigurnost. Jako je bitno osigurati svoju imovinu te imovinu klijenata. Treće, ali nema manje bitna, činjenica je da vam iskustvo korištenja blockchain tehnologije bude zabavno. Pronađite način da autentično predstavite svoj brend“, izjavila je Soraya Thompson.

Udruga Alice in Blockchains svojim radom želi inspirirati že

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr