Franka Batelić za Journal o svojoj glazbi, najnovijem poslovnom pothvatu i obiteljskom životu

Tri godine od ideje do realizacije

  • Kako ste birali prve proizvode koje ćete lansirati? Koliko je sve to trajalo, od ideje do realizacije?

Prije gotovo tri godine započelo je ovo naše putovanje i to s idejom o ruževima za usne, nakon čega se prirodnim djelovanjem razvila ideja i ostale proizvode. Oni spajaju moju javnu i privatnu stranu života. U privatnom životu ruž ili sjajilo za usne su neizostavan dio moje make up rutine, dok su njega usana i lica nešto čime započinjem i završavam svoj dan. To su moje svakodnevne rutine, mojih pet minuta koje posvetim sebi i nakon kojih se bolje osjećam. Naravno, obavezne su i zdrave navike, kvalitetna prehrana i dovoljna količina vode kroz dan.

Franka Batelić

Najpopularniji Iskreno dobar proizvod

  • Koji je Vama najdraži proizvod i najdraža nijansa Frankly ruževa?

Svaki je proizvod poseban na svoj način i svakome želimo posvetiti jednaku količinu pažnje. Ali, ono što smo primijetili u zadnjem mjesecu dana je kako je Poppy field ruž za usnu glavni favorit među našim habulous kupcima. Za njega smo dobivali najviše upita na društvenim mrežama i prije nego smo krenuli s web shopom. Naravno, tu su i nude nijanse koje svi obožavaju – Dune Shimmer, Fantin Latour i No Makeup Makeup! Moram priznati da sam jedva čekala reakcije na Milky splash, maslac za skidanje šminke, koji mi je u dnevnoj rutini već duže vrijeme i zaista sam sretna da su ga ljudi prepoznali i uvidjeli koliko je odličan, jer zaista skida svu šminku i nečistoće s lica, a koža ostaje meka i glatka.

Franka Batelić o svojoj rutini njege kože…

  • Koji je Vaš san za Frankly? Postoji li jedan proizvod koji Vam je idealan i kojeg biste voljeli lansirati?

Želimo da Frankly good proizvodi budu neizostavan dio svakodnevne beauty rutine; da stvaramo i širimo našu habulous zajednicu. Želimo biti potpora svakoj osobi koja je na putu zdravih navika, jer znamo koliko ih se ponekad teško pridržavati. Što se tiče budućih planova, trenutno ne mogu izdvojiti niti jedan proizvod kao idealan. Ako ću se voditi istim pristupom kao s ovom prvom linijom, onda će to biti neki proizvod u kojem ću spojiti sve potrebe i želje – svoje, ali i željene habulous zajednice koju itekako slušamo i kojoj vjerujemo.

  • Kako izgleda vaša rutina za njegu kože? Koji su proizvodi must have?

Trenutno, uz sve obveze koje imam, moja rutina njege kože je vrlo jednostavna, jer imam vremena samo za beauty rutine u svojoj kupaonici. Moji dani ne prolaze bez čišćenja lica Milky Splash maslacem za uklanjanje šminke, kreme i seruma za lice, malo korektora s kojim pokrijem podočnjake. Na kraju svega dodam još malo ruža za usne i Milky Smoother tretman i primer za usne koji mi odmah poprave raspoloženje.

Franka Batelić

‘Ne bih ništa mijenjala’

  • Frankly trenutno je u fokusu, ali tu je i Vaša glazbena karijera, stalna snimanja te obitelji. Kako to sve usklađujete i koliko je zapravo bio velik skok s jednog na dva djeteta? Neki kažu da im je to bilo jednostavno, dok drugi tvrde da je drugo dijete potpuno drugačije iskustvo. Kakav ste roditelj mislili da ćete biti, a kakav ste zapravo? Koliko su djeca promijenila tu percepciju?

Pronaći ravnotežu između posla, obitelji i obveze je izazov, ali važno mi je provoditi kvalitetno vrijeme s obitelji. Od kad smo dobili Gretu, sve se promijenilo. Je li lakše ili teže? Teško je procijeniti, zato što me ipak prvo dijete koliko toliko pripremilo za majčinstvo, dok je drugo donijelo neke nove izazove. Poseban je izazov jer su oboje još mali i zahtijevaju moju pažnju. Neću lagati, ima dana kada ne znam kud bih prije sa sobom is djecom. Ali kada sve prođe i kada se sve zbroji, ne bih ništa mijenjala. Uživam u majčinstvu iu svakom trenutku sa svojom obitelji.

‘Svojoj djeci savjetovala bih da ne brzaju i da uživaju’

  • Kada smo već kod djece, što biste poželjeli svojoj djeci i koje savjete biste im dali?

Želim da izrastu u dobre i sretne ljude, bez obzira na to čime se budu bavili i gdje god oni bili na svijetu. Želim ih od početka naučiti uživati ​​u svakom trenutku zato što i one “loše” stvari koje se dogode – prođu. One su nam samo lekcije za neke bolje stvari koje će tek doći. Dakle, neki glavni savjet je da ne brzaju i da uživaju.

  • Hoće li Iskreno dobro sada postati vaša glavna preokupacija ili će to i dalje biti Vaša prva ljubav – glazba? Kako mirite te svoje dvije strane – kreativnu gdje je Franka Batelić glazbenica i ovu poslovnu gdje je Franka poduzetnica?

Mislim da se glazba nikada neću odreći! Ona je u meni zauvijek! Većinom sam najkreativnija kada se povučem malo u sebe. Tek tada sve svoje misli i emocije mogu prenijeti u pjesmu. Dok ne dođe taj trenutak, sada je “živa” tu je i ova moja druga strana koja radi nešto potpuno novo i uzbudljivo, uz odličan tim – Sinišu i Jasenku prvenstveno, ljude kojima vjerujem i uz koje je lakše održavati ravnotežu između glazbe i poduzetničkih voda. .

Više o temiIzvor: Journal.hr