Trend alert: Jedan model kupaćih kostima ovog ljeta posebno se izdvojio

Dobre vijesti! Lagano se približavaju oni dugo iščekivani dani uz bazen i ljetni odmor. Iako su mnogi od nas već iskoristili produženi vikend za kratki odmor i bijeg od gradske vreve, sezona uživanja na morskoj obali tek počinje. Osim planiranja gdje ćemo provesti slobodne dane, odmor na moru podrazumijeva i planiranje garderobe koju ćemo ponijeti sa sobom. Kupaći kostim u kojem ćemo provesti veći dio dana ističe se kao neizostavan odjevni komad koji će se naći u svakom koferu.

Ako ste imali poput nas, planiranje vaše ljetne garderobe već je u punom jeku. Konkretno, bez sumnje znamo da ste u potrazi za novim kupaćim kostimima! Svake godine trendovi kupaćih kostima dolaze i odlaze. Već smo vidjeli razne stilove, od Barbiecore bikinija do najprozirnijih i oskudnijih modela. Neke od najpopularnijih trendova kupaćih kostima u 2023. vjerojatno već imate u svojoj kolekciji. Ipak, svake volim sezone obnoviti našu kolekciju kupaćih kostima bez obzira na to koliko ih već imamo. Uvijek se nađe barem jedan novi koji nas obori s nogu.

Ako ste u nedoumici i još uvijek ne znate koji model odabrati, ove sezone jedan se posebno ističe u dizajnerskim i high street kolekcijama.

Više o temiIzvor: Journal.hr