Hrvatski svjetionici u kojima možete provesti godišnji odmor

svjetionici

Vis svjetionik

Ovaj svjetionik preuređen je u luksuznu kuću za odmor, a nalazi se na nenaseljenom otočiću Host. Udaljen je nekoliko minuta vožnje gliserom od otoka Visa. Svjetionik je jedina zgrada na otoku pa možete biti sigurni da ćete uživati ​​u potpunoj privatnosti. Osim toga, okružuje ga netaknuta priroda, predivno more, plaže i spektakularni pogled sa svih strana. Ukratko, Vis svjetionik je pravi komadić raja na zemlji s kojega nećete htjeti otići!

Svjetionik Grebeni

Nadomak Dubrovnika nalazi se svjetionik Grebeni. Sagrađen 1872. godine, a potpuno renoviran 2012. godine, svjetionik donosi savršen spoj luksuza, tradicije i mira. Iako se nalazi u blizini jedne od najpopularnijih hrvatskih destinacija, ovaj je svjetionik mirna oaza obogaćena svim blagodatima luksuznog smještaja. Ako ipak poželite pokoji dan napustiti svoju mirnu oazu, svaki vam je dan na raspolaganju i gliser koji po vas dolazi u najkraćem mogućem roku.

Svjetionik Veli Rat

Tridesetak kilometara od Zadra, na sjeverozapadnom rtu Dugog otoka smjestio se svjetionik Veli Rat. Svjetionik je okružen borovom šumom i prekrasnim uvalama sa šljunčanim plažama te se smatra jednim od najljepših na Jadranu. U njemu se nalaze dva apartmana, a do njega možete doći osobnim vozilom.

Više o temiIzvor: Journal.hr