Uz Huawei P60 Pro stiže i Tinderova Plus pretplata, kao i 200 GB pohrane u oblaku

Huawei Mobile Services (HMS) predstavio je novi paket dobrodošlice za sve nove korisnike Huaweija P60 Pro, tvrtke najnovijeg admiralski brod mobitela, koji uključuje pretplatnički paket na jedan od najpoznatijih upoznavanje aplikacija te 200 GB čuva u oblaku.

Pretplata na Tinder Plus

Naime, HMS u suradnji s Tinderom nudi besplatnu, šestomjesečnu pretplatu na Tinder Plus, koja dodatno proširuje iskustvo korištenja upoznavanje aplikacije. Konkretnije rečeno, navedeni pretplatnički paket, među ostalim, nudi neograničene lajkove, a uklanja i reklame.

Kako bi iskoristili tu ponudu, korisnici trebaju preuzeti Tinder iz AppGalleryja, kliknuti na odjeljak „Darovi“ unutar trgovinske aplikacije i na kraju izabrati besplatnu pretplatu.

Pohrana u oblaku

Osim pretplate na Tinder Plus, oni koji su kupili P60 Pro dobivaju i tri mjeseca besplatne pohrane u oblaku od 200 GB. Za iskorištavanje te ponude potrebno je samo otvoriti predinstaliranu aplikaciju Huawei Cloud, kliknuti na ikonu nadogradnje u gornjem desnom kutu, odabrati 3-mjesečnu pohranu i pritisnuti gumb „kupi“.

Više o Huaweijevom novom admiralski brodsaznajte u našoj recenziji na sljedećoj poveznici.

Više o temiIzvor:Bug.hr