'KAO MALA SIRENA' Nives u plićaku pozirala u minijaturnom badiću: 'Svaki zalogaj joj je otišao gdje treba'

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ NK

Visoke temperature i ljeto samo što nije stiglo, a naše domaće ljepotice već su skočile u kupaće kostime i otvorile sezonu kupanja na plaži.

Iznimka nije ni bila ni Nives Celzijus, koja je u svojoj nedavnoj objavi podijelila s pratiteljima kako je ona svoju sezonu kupanja i služeno otvorila. Naime, Nives je na fotografiji ležala na pijesku, a odlučila se odjenuti bijeli kupaći kostim.

Pozirajući na plaži, zadnjica i bujne grudi bile su u prvom planua to su vidjeli i njeni pratitelji koji nisu odoljeli udijeliti joj razne komplimente.

Ono kad svaki zalogaj ode gdje treba. Wow!”, ”Boginja”Bolja od pola mlađih cura”, ‘‘Bog pravio za sebe’ samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjećamo, Nivesin najbolji prijatelj, Dalibor Petko, nedavno se na svom Instagram profilu pohvalio fotografijom jednog od njihovih posljednjih druženja. Pažnju je najviše ukraoNivesin bujni dekolte kojeg je jedva ugurala u kratki prsluk.

3 od nas / sendvič”, napisao je Petko u opisu fotografije.

Autor:Dnevno.hr/ NK

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr