ONA OBOŽAVA DJEDICE, A PRATE JU DESECI TISUĆA: 'Ja sam jedna od rijetkih koja ima stalan niz projekata'

Fotografija: Instagram/wisconsintiff

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Da na društvenim mrežama i raznim platformama postoji sadržaj za gotovo svakoga, potvrđuje i 35-godišnjak Wisconsin Tiffmlada majka iz SAD-a koju na Instagramu prati više od 75 tisuća pratitelja.

Naime, Tiff je poznat po tome što privlače muškarce puno starije od nje, zbog čega je postala i zvijezda platforme za odrasle, Only Fans.

Riječ je o glumici iz filmova za odrasle koja je otkrila da je stariji muškarac više blijed, a da je najstariji s kojim se seksala imao gotovo 80 godina.

“Oduvijek su me privlačili stariji. Se*sala sam se s čovjekom kojemu se bližio 80. rođendan, veteranima Vijetnamskog rata…”, rekao je Tiff, prenosi Daily Star.

Ona navodi kako uvijek ima ‘posla’ jer kreira sadržaj kojeg je teže pronaći.

“Obožavatelji koji uživaju u ovakvoj vrsti sadržaja, a govorimo o mlađim ženama sa starijim muškarcima, govore mi da ne mogu pronaći dovoljno takvih uradaka, a ja sam jedna od rijetkih kreatorica u pornografskoj industriji koja ima stalan niz projekata”, ističe Tiff.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr