CineStar Cinemas otvorio najveći i najmoderniji megapleks u Jugoistočnoj Europi u Prištini

CineStar Cinemas, najveći regionalni kinematografski operater, otvorio je u petak, 2. lipnja u Prištini na Kosovu, u najvećem trgovačkom centru u ovom dijelu Europe, Prishtina Mall, svoj dosad najveći megapleks sa 15 dvorana.

CineStar Megaplex posljednje generacije, u Prištini, prvi je predstavio koncept “Odredište kino”, koji je apsolutni trend u svjetskoj kinobranši, a potpuna novost na Kosovu.

S 15 moderno opremljenih kino dvorana različitih dimenzija i vizualnog identiteta, s približno 2000 sjedala, CineStar Megaplex u Prištini je najveće, najmodernije, ali i najljepše kino na Kosovu i šire. Osim tehnološke superiornosti koja uključuje Harkness platnu od zida do zida, Barco 4K RGB laserske projektore, Real D Ultimate 3D, JBL zvučnike i Crown audio pojačala, interijer prištinskog CineStara obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga naši poznati dizajneri Franić & Šekoranja koji su uređivali i druga nagrađena CineStar kina, među kojima je i nagrada za najbolje novoizgrađeno kino u Europi 2018. (CineStar Split).

CineStar Megaplex u Prištini također je predstavio ekskluzivu vrhunski kino format za potpuno drugačiji doživljaj filma, a kako je poznato da CineStar svakim svojim novim projektom diže ljestvicu, prvi put u svoj lanac dovodi ekskluzivno jedan od najprestižnijih svjetskih kino formata Zaslon X.

Screen X je posebna dvorana i kino tehnologija u kojoj je platno prošireno lijevo i desno od središnjeg platna što gledatelju omogućuje 270 stupnjeva panoramskog doživljaja filma tzv. prošireno kino. Uz njega je prištinskoj publici predstavljena čitava lepeza formata 4DX, Gold Class, Ultimate by Dolby Atmos, Kids dvorana, Gaming dvorana, eXtreme dvorana, ali i razni drugi sadržaji poput rođendaonice za djecu i Cinema bar-a.

CineStar kina

CineStar Cinemas je najveći lanac kina u regiji sa 28 multipleksa, 182 dvorane i približno 28.000 sjedala na području Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, a ovim megapleksom u Prištini CineStar ulazi na velika vrata Kosova.

Lider je u pružanju najboljeg mogućeg kino doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalne inovacije, čime su postali jedan od vodećih i najbrže rastućih kino lanaca u regiji i Europi.

CineStar kina s pet zvjezdica tako posjetiteljima osiguravaju najbolji užitak gledanja filmova, a organizatori događaja ovim kinom dobivaju i superiorni poslovni centar za najrazličitija okupljanja, vrhunske promocije i konferencije. Parking u garaži Prishtina malla bit će besplatan za sve posjetitelje.

NAGRADE:

Blitz-CineStar dobitnik je mnogih međunarodnih nagrada od kojih su najvažnije:

2018. osvojio je prestižnu nagradu za Najbolje novoizgrađeno kino u Europi (ICTA 2018.) koju je osvojilo njihovo kino u Hrvatskoj u Splitu, CineStar 4DX Mall of Split, au lipnju 2019. godine Međunarodno udruženj.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr