Na Ekonomskom fakultetu u Rijeci traje upis na sveučilišni specijalistički studij kontrolinga

Kontroling postaje sve značajnija funkcija koja kroz svoju analitičko-plansku, informativnu ali i savjetodavnu ulogu podupire upravljanje ne samo u privatnim već i javnim poduzećima. Danas digitalizacija donosi nove izazove ali i neizvjesnosti pa se shodno tome traži profil stručnjaka koji će biti sposoban analizirati, procijeniti postojeću i predvidjeti buduću situaciju, upozoriti i spriječiti eventualne rizike.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci već dugi niz godina osposobljava ekonomske stručnjake – specijaliste za kontroling. U tijeku je upis 12. generacije sveučilišnog specijalističkog studija Kontroling prema programu verificiranom od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, a koji je osuvremenjen u skladu s potrebama digitalnog i održivog gospodarstva. Završetkom studija stječe se međunarodno priznata diploma i akademski sveučilišni naziv – specijalist za kontroling.

Program izvode istaknuti profesori iz Hrvatske i Slovenije kao i priznati predavači – stručnjaci iz uspješnih hrvatskih poduzeća. Studij traje dva semestra u trećem semestru prijavljuje se završni rad. Nastava se izvodi ‘on site’ petkom popodneva i subotom svaki drugi tjedan, a bit će omogućeno i ‘online’ praćenje. Upisati se mogu svi kandidati koji su završili diplomski (sveučilišni i stručni) studij sa stekli 300 ECTS-a.

Prijava i upisi dostupni su na ovo crta.

Natječaj je otvoren do 1. srpnja 2023. godinea početak predavanja očekuje se u drugoj polovici rujna.

Za sve detaljnije informacije slobodno se obratite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Morate omogućiti JavaScript da biste ga vidjeli..

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr