Perišić je kratko i jasno govorio o incidentu s Livajom u Rijeci

PODRŠKA SUIGRAČU

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Incident na treningu hrvatske nogometne reprezentacije zasjenio je početak priprema za završnicu Lige nacije, a Livajin suigrač Ivan Perišić na društvenoj je mreži poručio da je uz njega

Ej, Livaja, nitko te ne voli. Tovare, j… ti majku, pogledaj istok, galamio je jedan gledatelj treninga hrvatske nogometne reprezentacije u utorak na Rujevici.

Ničim izazvan sramotno je vrijeđao hrvatskog reprezentativca Marko Livaja(29) koji na sve nije ostao ravnodušan, već se popeo na ogradu, a smirili su ga suigrači i posebno Vedran Ćorluka.

POGLEDAJTE VIDEO: Incident na treningu ‘vatrenih’

– Šta si došao ovdje ako vrijeđaš – rekao je Mateo Kovačić (28).

Izbornik Zlatko Dalić tvrdi da je sve počelo nakon što se jedna lopta odbila u tribinu i pogodila dijete (Livaja ju nije napucao, već se odbila od Petra Muse), no na snimcima našeg čitatelja vidi se kako je vrijeđanje krenulo prije toga.

Nakon svega kratko se na Instagramu oglasio Ivan Perišić (34). Na priču je objavio fotografiju s Livajom uz emotikon uzdignute šake, jasno poručivši suigraču da je uz njega.

Fotografija: Instagram

Marko Livaja još čeka odluku disciplinskog suda HNS-a zbog pjevanja uvredljivih pjesama prema Šibenčanima nakon osvajanja Kupa (kao i Luka Vušković i pomoćni trener Hajduka Tomislav Rogić).

Livaja se nakon toga za izrečeno nije ispričao, već je to učinio za njega službeni Hajduk, ali ovakvo napadanje i psovanje majke nije zaslužio. HNS bi morao tome stati na kraju.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr