Perišić se oglasio nakon incidenta na Rujevici: Poslao snažnu poruku svima koji izazivaju Vatrene

Tom Dubravec/CROPIX

Autor: Ivan Lukač

Marko Livaja su s tribine vulgarno su vrijeđali pojedini riječki navijači, a zvijezda Hajduka još jednom nije uspjela suspregnuti emocije nego se dala navući u taj verbalni okršaj, prepirku, zbog čega su morali na kraju reagirati i policija i zaštitari koji su bili na tom dijelu zapadne tribine. Više o tome pročitajteOVDJE.

“Što se ne trudiš konjino, j…. ti majku Livaja”, bio je povik koji je navodno prelio čašu strpljenja Hajdukova napadača koji je krenuo prema tribinama čujući: ‘Šta je, šta hoćeš?”

Livajini suigrači odmah su došli u pomoć. Mateo Kovačićje rekao: “Majstore, što si došao ovdje ako ovako više.” Vedran Ćorlukai još neki naši igrači, a kad su se vruće glave ohladile, podršku svom hajdukovcu dao je iIvan Perišić.

Sramotan incident

Nije Ivan od previše riječi, ali njegova kratka i jasna poruka na Instagramu jasna je poruka svima koji ubuduće pokušaju dići glas na bilo koga iz reda Vatrenih.

snimka zaslona/ Instagram

Perišić je objavio fotografiju Livaje i sebe s treninga na Rujevici i ispod nje emotikon mišića. Lijepa poruka dokapetana te je jasno pokazala što misli o ovom sramotnom ponašanju.

Livaja je u više navrata znao burno proslaviti pogodak protiv Rijeke pa s toga ovo vrijeđanje ne treba previše čuditi samo što nitko nije očekivao da će se dogoditi u reprezentaciji. Rijeka se još jednom pokazala sramotnom jer sjetimo se da su nedavno pljunuli na Dinamovog Moharramija, a sada ovakav ispad i napad na trening treće ekipe svijeta.

Autor:Ivan Lukač

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr