Livajin menadžer progovorio o odlasku iz reprezentacije: Navijamo za njega, on je žrtva…

VINCENT VITEZ

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Osuđujemo svaku vrstu verbalnog zlostavljanja bilo kojeg igrača bilo koje zemlje. U nogometu nema mjesta za navijače koji vrijeđaju i ponašaju se nesportski, napisao je Cavalieri

Hrvatska nogometna reprezentacija otići će na završnicu Lige nacije bez kapetana Hajduka Marka Livaje (29) koji je napustio ‘tabor vatrenih’ nakon incidenta na prvom treningu na Rujevici. Kaže da ne želi biti teret momčadi koja treba mir, a izbornik Zlatko Dalić poručio mu je da i dalje računa na njega nakon ovog turnira.

Livajin menadžer Vincent Cavaliere objavio je na društvenim mrežama u ime P&P Sport Management agencije poruku podrške za svog nogometaša.

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Livaja napustio reprezentaciju

– U P&P Managementu osuđujemo svaku vrstu verbalnog zlostavljanja bilo kojeg igrača bilo koje zemlje. Za navijače koji vrijeđaju i nesportski se ponašaju nema mjesta u nogometu. Podržavamo našeg igrača Marka Livaju koji je bio žrtva nedopustivog ponašanja nekoliko pojedinaca na treningu reprezentacije.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, na snimci koju nam je poslao čitatelj čuje kako pojedinci na tribinama vrijeđaju Marka Livaju (29) prije bilo kakve odbijene lopte koja je završila među gledateljima i udarila dječaka. Lopta je potom iz odbijanca, u kojem Livaja nije utjecao ni na koji način, otišla prema tribini, sa koje je krenulo još žešće vrijeđanje.Livaja je nakon uvrede krenuo prema divljacima koji su ga vrijeđaliali su ubrzo stigli VedranĆorlukaMateoKovačićja IvanPerišićkako bi Livaju odvukli i spriječili potencijalnu eskalaciju incidenta.

Izbornik Dalić tako za utakmicu protiv domaćinaNizozemskena završnom turniru Lige nacija, kao i za finale ili utakmicu za treće mjesto, ostaje na tri napadača –Bruni Petkoviću,Petru MusijaAndreju Kramariću.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr