Najčudnija kreacija s 'Hall of Famea' zbunila je mnoge: Čije je ovo tijelo na domaćoj ljepotici?

IVANA NAM JE SVE OBJASNILA

Foto: matija habljak/Pixsell

Ivana je na glamuroznu, plavu toaletu dodala neobičan dio gornjeg djela ženskog tijela čime je stvorila optičku varku te se činilo kao da je pokazala svoj trbuh

Jedna od naših najpoznatijih domaćih influencerica Ivana Mišković stigla je u utorak na crveni tepih Storyjevog partyja ‘Kuća slavnih’ u haljini koja je privukla najviše pažnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Ivana je na glamuroznu, plavu toaletu dodala neobičan dio gornjeg djela ženskog tijela čime je stvorila optičku varku te se činilo kao da je pokazala svoj trbuh.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Odabrala je i jači make-up na očima u plavim tonovima, dok je dugu, narančastu kosu raspustila u valove. Ivana je ranije bila plavuša.

Na crveni tepih stigao je u pratnji dugogodišnjeg dečka, vlasnika modnog brenda Chypka, Tadije Glasnovića Zelkea. – Haljina je Ivana Jurić Design, ovaj dio je posebno radio jedan dečko, a ja sam to spojila za večeras – otkrila nam je simpatična influencerica. Zatim nam je priznala i kako je imala problemčić s kreacijom.

– Moja je koža puno blijeđa, a ovo je dosta tamno tako da sam sada kompletno namazana jednom jako, jako tamnom nijansom pudera, ali ako sam sebe zavarala, onda sam očito i ostale – poručila nam je kroz smijeh.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr