Livaju žestoko izvrijeđali! Novi napad na Vatrenog iz Rijeke, javili su se nakon incidenta i odlaska

Foto: Ante Čizmić/CROPIX

Autor: Ivor Krapac

Marko Livaja i njegov odlazak s priprema hrvatske reprezentacije uoči završnog turnira Lige nacije u Nizozemskoj izazvali su puno bure početkom tjedna u kojem Vatreni rade u Rijeci, na Rujevici. Napadaču Hrvatske i Hajduka stigla je nakon toga podrška njegove menadžerske agencije, kako smo približiliali dolaze i novi napadi na njegov račun, što u komentarima navijača ispod tuđih objava na društvenim mrežama, što u zasebnim objavama.

U jednoj od takvih poruka Livaja je bio meta novog napada iz Rijeke – iako ga ovog puta nisu izravno spomenuli, nije se na takav način našao ‘na meti’, za razliku od uvrede s tribina dok je u ponedjeljak trajao trening na Rujevici.

Javila se navijačka udruga Rijeke, Armada, s porukom u kojoj stoje uspješne riječi nakon što se doznalo da je Livaja napustio reprezentaciju uoči turnira u Nizozemskoj.

“Prije svega! Gubo, odlazi!”, objavila je Armada na Facebooku, au objavi je dodan i ‘hashtag’ “Prgava familija”, povezan s Hajdukom je njegov slogan prkosa.

Objava je bila uz fotografiju s transparentom posvećenom Hrvatskoj.

“Sjećaš li se, draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske se diše”, napisalo je na transparentu.

Bio je to novi napad na Livaju iz Rijeke, a podsjetimo, pamte se i riječi s treninga otvorenog za navijače u ponedjeljak na Rujevici, kada je sve krenulo.

“Smeće jedno, marš iz reprezentacije”, moglo se tada čuti, a Livaja na uvrijede nije ostao dužan, prekinuo je trening i ušao u verbalni obračun s onima koji su ga napadali s tribine, u situaciji koja je na kraju dobila zaključak njegovim prijevremenim oproštajem. od priprema Vatrenih.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr