Pa on je veći tragičar od Livaje! Kad zakopa ispod površine, najgore mu je

Foto: Damir Skomrlj/CROPIX

Autor: Ivan Lukač

Napadač Hajduka sam je odabrao put iako je imao status zabetoniran u kadru za Final Four. Prije toga pretrpio je verbalne udarce na jedinom treningu, no izbor je u konačnici ipak bio njegov.

Zemlja gori jerMarka Livajea kad zakopa ispod površine, najveći tragičar sprema se za Rotterdam jer –Dion Drena Beljo. Najbolji mladi hrvatski napadač našao se na popisu, ali je kao jedan viši ipak otpao.

Realizirano to tušem na okupljanju u ponedjeljak kad mu je izbornik priopćio da će trenirati s njima, ali ne kako bi išao u Rotterdam nego s mladom vrstom na Europsko prvenstvo. Beljo je svakako želio biti dio U-21 momčadi, no tek nakon što bi odigrao A.

Bit će prilike

Beljo na Rujevici svaki dan lije znoj, a na Ligu nacija ne može iako će Dalić imati čovjeka manje. Popis je objavljen u ponedjeljak do ponoći i može se mijenjati samo u slučaju ozljede, za Livaju nema rješenja.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Pred njima je budućnost. Beljo neće u borbu za medalje, no itekako ima što reći u Rumunjskoj i Gruziji s mladom reprezentacijom. Možda s njima dođe do medalje i Olimpijskih igara.

Beljo je započeo karijeru u Cibaliji, a onda ga kupuje Osijek. Tamo se razvio, a nakon sjajne posudbe u Istru postao je povrtakom u Osijeku njihov najbolji igrač. Ove godine stigao je u Ausburg te je svojim igračima postao jedan od najboljih mladih igrača lige.

Autor:Ivan Lukač

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr