Svjetski trend business klubova prenijeli u Zagreb

Više od 80 članova, deset ureda, devet soba za sastanke, tri konferencijske dvorane, Cigar Club, Vinoteka, ukupno 840 četvornih metara površine, više od 120 evenata – iza Business Cluba 5 iznimno je uspješna prva godina poslovanja.

Koncept koji je ponudio na 14. katu futurističkog Sky Officea u Zagrebu prepoznale su brojne tvrtke, članstvo u klubu raste iz mjeseca u mjesec, a uskoro se očekuje više od stotinu članova. U Business Clubu 5 na jednom mjestu imaju sve što im je potrebno za poslovanje – od dnevnog najma ureda, dvorane za sastanke i konferencije do vrhunske zabave i druženja, ali i sjajnih radionica.

U prvoj godini poslovanja tražilo se mjesto više za predavanja guvernera HNB-a Borisa Vujčića, ekonomskog analitičara Andreja Grubišića, suosnivača Global Al Ethics Instituta Ace Momčilovića, profesora Borisa Podobnika, ekonomskog stručnjaka Vuka Vukovića, najuspješnijeg vaterpolskog trenera Ratka Rudića…

„Uz zanimljiva predavanja, svoje uspješne poslovne priče podijelili su poduzetnik Saša Cvetojević, stručnjak za nekretnine i vlasnik Operetta Nekretnine Boro Vujović, potpredsjednik za korporativnu strategiju i rast Atlantic Grupe, uspješna i samozatajna Lada Tedeschi Fiorio te energični poduzetnik Danko. i razmišljanja na tribinama s našim članovima.Bačelić. Imali smo čast da u Klubu predaje Hilary Mine, direktorica globalne strategije u Nokiji i predsjednica DigitalEurope, krovne europske agencije za digitalizaciju.ističe Vandri Montabelo, direktor Business Cluba 5, koji je s partnerima prije godinu dana odlučio unijeti malu dinamiku na hrvatskoj poslovnoj sceni i ponuditi joj ono što joj je u glavnom gradu do tada nedostajalo.

Posao i zadovoljstvo

Uz dinamične poslovne susrete, ovaj klub članovima nudi i male užitke poput druženja jednom mjesečno u Cigar Clubu, igranja šaha s poznatim sportašima i članovima diplomatskog zbora, vođenih vinskih degustacija u modernoj vinoteci s više od pedeset vina renomiranih hrvatskih proizvođača i poznatog sommeliera Darka Lugarića .

„Uživati ​​u vrhunskim vinima vinarija Enospohia, PP Orahovica, Kutjevo, Meneghetti, Boškinac.… uz spektakularni pogled na Zagreb jedinstven je doživljaj osobito nakon izazovnog poslovnog dana“kaže Montabelo i za lipanj najavljuje još jedno ekskluzivno događanje – vođenu vinsku degustaciju rijetkih etiketa uz Ivana Barbića, jedinog Hrvata s prestižnom titulom Master of Wine.

Poslovno umrežavanje u fokusu

„Želja nam je u Zagrebu postati ključno mjesto poslovnog umrežavanja, razmjene iskustava, središte novih poslovnih ideja i inspiracija. Poslovno umrežavanje nadograđujemo partnerskim suradnjama pa tako s Udrugom Glas poduzetnika zajednički kreiramo program i razmjenjujemo ideje i kontakte, s Rotary klubom Zagreb Ilica organizirali smo veliku humanitarnu aukciju vina, a podržavamo i Zakladu Marin Čilić koja je partner i član Kluba. Sadržajima i ponudama jednako smo atraktivni velikim korporacijama, ali i malim tvrtkama i poduzetnicima koji nemaju vlastiti ured pa nekoliko dana u tjednu provedu u našim komfornim prostorima. Da biste postali član našeg kluba treba vam preporuka, trebate biti vlasnik tvrtke ili član poslovne zajednice i otvoreni za razmjenu poslovnih ideja i iskustava“, poručuje direktor Business Cluba 5.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr