Cool mjesta za afterwork pivo u Zagrebu

Vrtna pivovara

Na zagrebačkom Žitnjaku, na adresi Slavonska 26/1, smjestila se pivovara Garden Brewery. Unutarnji prostor pivnice poseban je i zahvaljujući velikom staklenom atriju u kojem prevladavaju biljke i stabla.

Ovaj urbani vrt pravi je raj za pivoljupce, a dostupni su brojni stilovi svježih i nagrađivanih piva, od IPA do Soura, preko lagera do onih tamnih. U prostoru se nalaze dva glavna gastro odredišta; Podmornica i Puni kruga više detalja donosimo ovdje.

Hub Cooltura Pub

Hub Cooltura Pub smjestio se na zagrebačkoj Sigečici, na adresi Rapska 20. Posljednjih godina prometnuo se na jednu od omiljenih lokacija za nakon posla druženja.

Interijer koji spaja rustikalnu i industrijsku pridonosi kreiranju ugodne atmosfere. Uz zanatski piva, u ovom pubu vas čeka i solidan izbor toplih i hladnih napitaka.

Craft Room

Opatovina je oduvijek bila mjesto za sve ljubitelje pive, a Craft Room njezin centar okupljanja. Pivnica smještena na adresi Opatovina 25 u svojoj ponudi donosi piva domaćih, ali i svjetskih zanatski pivovara.

Ponuda je nadopunjena jednostavnim pivničkim jelima. Još jedna velika prednost Craft Rooma je njegova krovna terasa, kao stvorena za nakon posla izlazak u ljetnim mjesecima.

Fakin craft bar

U ulici grada Vukovara 68 smjestio se Fakin craft bar. Osim klasika pivovare Medvedgrad, među kojima je i Fakin, po kojem je i dobila ime, ovaj craft bar nudi i brojna piva drugih pivovara.

Više o temiIzvor: Journal.hr