Predstavljena C&A kolekcija jesen/zima 2023 pod nazivom 'Modern Heritage'

Modna kuća C&A predstavila je jesensku i zimsku kolekciju 2023. Kolekcija pod nazivom ‘Moderna baština‘ slijedi potrebe kupaca i donosi moderne komade koje je lako kombinirati u svakodnevnoj modnoj rutini. Dizajneri C&A razvili su kolekciju temeljenu na trendovima kao što su Logomania i Iconics.

Za sezonu jesen/zima 2023. C&A predviđa bezvremenske krojeve, konfekcijske stilove za ured, gradske šetnje ili aktivnosti na otvorenom koje nude savršen spoj praktičnosti, udobnosti i lakoće. Paleta tonova kreće se od zemljanih tonova koji podsjećaju na prirodu, do bogatih neutralnih, ali i urbanih sivih i elegantnih crnih. Intenzivne boje zelene, duboko zasićene ljubičaste i oceansko zelene dodane su kako bi dominirale nadolazećom hladnom sezonom.

– C&A ima nevjerojatnu baštinu koja traje već 182 godine. I u sljedećem razdoblju cilj je inspirirati i oduševljavati naše kupce kako bi izgledali i osjećali se dobro. C&A stavlja kupce u središte svega što radi i to je vidljivo u svakom dijelu ove kolekcije. Veselimo se modnoj jeseni i danima u kojima će prevladavati lakoća i jednostavnost C&A kolekcije – izjavila je marketing menadžerica C&A za Hrvatsku i Sloveniju, Renela Ružić.

U kolekciji su i vječni klasici poput kože i kašmira, a predstavljeni su kako bi utjelovili osjećaj luksuza i stila. Formalna odjeća dobila je ležernu notu laganim ublažavanjem couture kodova kako bi se pokazala povezanost između dva svijeta – svestranosti i elegancije – prikazanih u sofisticiranim komadima trapera.

Za početak blagdanske sezone C&A ističe trend prozirnih materijala i čipki kao simbola samouvjerenog odijevanja i odjeće za noćne izlaske. Predstavljeni stilovi pristaju svako

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr