Grdović otkrio koliko bevandi treba popiti da bude 'mortus': Ovo će vas iznenaditi!

Foto: Joško Supić/ CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ NK

Jubilarno 15. izdanje CMC festivala održano je 9. i 10. lipnja na Vodičkoj rivi, a koji je ugostio najpoznatija imena regionalne glazbene scene. Na Vodičkoj pozornici tako je stalo više od 50 izvođača s nekoliko održanih koncerata.

Jedan od izvođača bio je i pjevač Mladen Grdović, koji je nastupio s pjesmom “Dalmatinka mala” i oduševio publiku.

Foto: Nikša Stipaničev/ CROPIX

”Sve pjesme s ovog mog albuma osobne su posvete mojoj Dalmaciji i ljubavi kao najdivnijem osjećaju, a ova pjesma je više u stilu ‘Crvenog Ferrarija’ i imam tu dozu duhovitosti pa mi se i učinila najprikladnijom za CMC festival jer upravo njega krasi ta ležernost i dobar osjećaj koji možemo podijeliti s javnošću ne strahujući od bodovanja žirija” rekao je Grdović uoči festivala.

Poznati pjevač šrogovorio je io svom sportskom načinu života i ispričao koliko je kilometara mogao nekada pretrčati.

”Oduvijek sam bio sportaš. Doma imam više od 20 zlatnika. Zadnja dva mjeseca posvetio sam se treningu. Radim trbušnjake, a svaki dan i trčim. No ne mogu kao nekad trčati 14 kmsad jedva uspijem sedam” rekao je Grdović za24 sata.

Poznato je kako je u prošlosti imao problemas alkoholom no sada tvrdi kako je njegov problem što teško podnosi alkohol.

”Ja sam od onih koji popiju tri bevande i gotovi su. No nikad nisam pušio i drogirao se, za to sam zahvalan Bogu. Jednostavno ne podnosim alkohol, ali moraš nešto”, priznao je pjevač.

Podsjećamo, javnost je godinama pratila turbulentan odnos Grdovića i njegove sada bivše supruge Brankice. Brankica i Mladen često su se svađali i mirili, a njihov brak službeno je okončan prije tri godine na Općinskom sudu u Zadru.

Foto: Jure Mišković/ CROPIX

Pjevač je prošle godine prvi put progovorio o njihovomrazvodui otkrio u kakvim je odnosima danas s Brankicom.

”Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života, iako više nismo zajedno” , izjavio je Mladen za Slobodnu Dalmaciju.

Autor:Dnevno.hr/ NK

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr