Vučić o svadbi Šešeljevog sina: “Nisam jeo, čak i domaćinima je bilo neugodno”

Nakon što se društvenim mrežama nekoliko dana širi snimka koja prikazuje osuđenog ratnog zločinca Šešelja ja Vučića zajedno u društvu uz pjesmu veličanja četničkog vojvode Pavla Đurišića, Vučić je govorio io toj temi. Ispričao je kako je prije pet mjeseci od obitelji Šešelj dobio poziv za crkveno vjenčanje i krštenje djece, na koje nije mogao doći zbog obveze, ali je otišao u svečani ručak.

“Obitelj Šešelj lijepo je sve organizirao, bilo je oko 200 ljudi. Donio sam poklon i bio sam vrlo poštovan od strane domaćina. Popio sam dvije cole, znam što sam pio. Kad popijem vino, kažem da sam popio vino, a nikad me niste vidjeli pijanog. Cijeli dan sam pio sok i vodu. Čak je i domaćinima bilo neprijatno. Ništa nisam jeo”, rekao je predsjednik Srbije. Naglasio je da je na vjenčanju Aleksandra Šešelja bila glazba kao na svakoj drugoj proslavi, piše Nova.rs.

Vučić kaže da nije pjevao pjesmu o četničkom vojvodi.

Komentirajući spornu pjesmu o četničkom vojvodi Đurišiću, Vučić je ustvrdio da je “Vojislav naručio te pjesme” te da “za pola njih nije ni čuo”.

Dok je bend izvodio tu pjesmu, tvrdi Vučić, profesor Milovan Bojić od njega je tražio novac za kliniku na Dedinju.

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr