(FOTO) Pogledajte kako uživa Rakitić: Legenda Vatrenih 'pobjegla' na odmor, javio se s posebnog mjesta

Foto: Instagram/Ivan Rakitić

Autor: Dnevno.hr/IK

Nakon završetka duge sezone u Španjolskoj i Europi u dresu Seville, Ivan Rakitić počeo je puniti baterije za ono što slijedi u danima dok su nekadašnji reprezentativci suigrači u dresu Hrvatske okrenuli nastup na završnom turniru Lige nacije u Nizozemskoj.

Rakitić je zaključio svoju reprezentativnu priču u godini u kojoj bi s Vatrenima trebao biti u akciji na Euru, no to natjecanje bilo je odgođeno zbog pandemije koronavirusa. Svoj sjajni put u hrvatskom dresu završio je u rujnu 2020., a nakon toga, Vatrene prati kao navijač, izdaleka, kao što je slučaj i ovih dana nakon kraja klupske sezone.

Objavama na Instagramu, Rakitić je svima koji ga prate približio kako izgleda odmor na Ibizi, gdje je došao u društvo supruge Raquel koja je bila uz njega i tijekom svih uspona i padova u sezoni u dresu Seville.

Bilo je puno posebnih trenutaka na terenu za 35-godišnjicu legende Vatrenih, a dok ga je pratila, i za Raquel koja je s velikim hrvatskim nogometnim majstorom u braku više od 10 godina, od travnja 2013.

Zajedno su slavili nakon što je Sevilla u finalu Europske lige završila svoj pohod do trofeja pobjedom u finalu protiv Rome, na kraju svibnja u Puskas Areni u Budimpešti, s odlukom u raspucavanju s 11 metara u kojem je iz svog udarca Rakitić bio precizan.

Sada uživanje ide dalje, ali ovog puta u drugačijem, opuštenijem okruženju, bez nogometa koji je u prvom planu.

Sezona u dresu Seville je 35-godišnjice legendi Vatrenih donijela 51 nastup u svim natjecanjima, uz dva gola i šest asistencija.

U prvenstvu nije išlo po željama Rakitića i njegovih klupskih suigrača. Nakon teških trenutaka i dvije trenerske promjene, sve se stabiliziralo dolaskom Josea Luisa Mendilibara na Sevillinu klupu, završetkom La Lige na 12. mjestu, ali taj slabiji rezultat bio je pokriven europskim uspjehom.

Osvajanjem Europske lige, Rakitićeva momčad osigurala je nastup u Ligi prvaka u posljednjoj sezoni, s obzirom na to, najesen će biti puno novih izazova za 35-godišnjeg nekadašnjeg Vatrenog i suigrače u Sevilli, nakon što se dogodi povratak s odmora kojem se ovih dana posvetio jedan od najvećih aduta svjetskih srebrnih 2018. u Rusiji…

Autor:Dnevno.hr/IK

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr