Jeste li čuli za američku manikuru? Elegantnija je čak i od klasične francuske

Ako je jedna manikura prikladna za baš sva godišnja doba i baš sve moguće prigode, to je francuska manikura. Ona stoji svima, dobro izgleda na kratkim i na dugim noktima, a lako ju je i prilagoditi vlastitom stilu. Ipak, čini se da će ovog ljeta izgubiti svoje mjesto na tronu. Naime, mogla bi ju zamijeniti američka manikura koja izgleda još elegantnije.

Radi se o manikuri koja je savršena nasljednica francuske. Vrh nokta također je u drugoj boji kao i kod francuske manikure, ali nije bijel. Upravo to je ono što je privlačno kod američke manikure. Ona je još decentnija i izgleda jako prirodno. To znači i da se neće jako vidjeti kada vam nokti narastu, a ne stignete na novu manikuru.

Po čemu je posebna američka manikura?

Ono što američku manikuru razlikuje od francuske je boja koja se koristi za vrh nokta. Umjesto bijele, ovdje biramo mliječnu nude nijansu. Ona je tek malo svjetlija od baze, ali dovoljno da se ljudi zapne za oko. Ovi nokti zaista izgledaju kao vaši prirodni, samo s više sjaja. To je ono što se mnogima najviše sviđa kod američke manikure.

Također, ovi će nokti poznati izgledati na preplanuloj koži, a to je sve što želimo od manikure ljeti. Oni su puno elegantnija opcija od jednog “korektora” bijele nijanse, kao i od neonskih lakova koji su često popularni ljeti. Također, lako ćete ih kombinirati na različite tipove nakita, izgledaju dobro uz sve plemenite metale kao iz raznog dragog kamenja.

Više o temiIzvor: Journal.hr