Nevjerojatna prilika

Želite li opremiti računalo novim originalnim softverom po iznimno niskoj cijeni, posjetite MMORC.com i odaberite Windows 11 ili Ured 2021. Osim toga, tu je i Windows 10 Pro za samo 7,80 eura ili Office 2016 Pro za 18,78 eura. Prije kupnje skinite originalni softver s web stranice proizvođača i instalirajte ga na računalo, a zatim ga aktivirajte pomoću kupljenog ključa. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnje.

MMORC vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivnog koda. Kodove potražite u nastavku.

44% popusta na Windows 11 i Windows 10 (promo kod BFB44)

  44% popusta na Office za Mac računala i Audible članstvo (promo kod BFB44)

  63% popusta na Office 2016 i Office 2019 (promo kod BFB63)

  56% popusta na Office 2021 i Office 2019 (promo kod BFB56)

  44% popusta na antivirusni softver (promo kod BFB44)

  44% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BFB44)

  Kako kupiti aktivacijski ključ?

  Sam postupak kupnje vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

  U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Kliknite na “Naručiti” pokrenite proces narudžbe.

  Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

  U istom prozoru odaberite način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail stići će vam aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupite li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s drugim verzijama Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

  U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

  Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji ili bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

  Više o temiIzvor:Bug.hr