Yahoo Finance

OSNOVNI PODACI
Naziv Yahoo Finance
namjena Praćenje financijskih tržišta
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan

S više od deset milijuna preuzimanja i prilično visokim ocjenama korisnika, Yahoo Finance se doista nameće kao jedna od najboljih aplikacija za praćenje svega što se tiče financijskih tržišta. Uz pregled stanja poznatih burzovnih indeksa, tu su i svježe vijesti iz svijeta financija, gospodarstva i ekonomije.

Moguće je napraviti vlastiti portfelj i pratiti kako se razvija u odnosu na stvarne podatke, a kako bi se lakše donijela odluka koja se dodaje u svoj portfelj, a što se rješava, tu je i čitav niz korisnih podataka o raznim financijskim instrumentima kojima se može trgovati tržištima kapitala u SAD-u, Europi i Aziji.

Naravno, aplikacija može prikazivati ​​i obavijesti onda kada je to važno (moguće je samostalno namještati upozorenja za cijene vrijednosnice za koje želite uključiti ili isključiti obavijesti za različite kategorije informacija), tu je i opcija stvaranja popisa s podržanim vrstama financijskih instrumenata koje želi se aktivno pratiti te još štošta drugo.

Osim odličnih mogućnosti i prilične količine informacija i sadržaja (tu su i videozapisi te drugo), Yahoo Finance se može pohvaliti i prilično uglađenim sučeljem zahvaljujući kojem je ovu aplikaciju moguće koristiti. U svakom slučaju, svi oni koji traže odlično napravljenu aplikaciju za aktivno praćenje financijskih tržišta, svakako bi trebali provjeriti što im može ponuditi Yahoo Finance.

Više o temiIzvor:Bug.hr