Goran emotivan, otkrio želju za Luku i Noleta: 'Daj im Bog zdravlja da igraju još pet, šest godina'

Foto: GuliverImage/MichaelBaucher Panoramski

Autor: Gordan Ivan Šojat

Goran Ivanišević nakon velikog uzbuđenja koje je doživio u Parizu, gdje je Novaku Đokoviću pomogao da stigne do svog 23. Grand Slama u karijeri, vratio se u domovinu.

Ivanišević je otišao u Umag, gdje je nazočio predstavljanje 33. izdanja umaškog Plava Laguna Croatia Opena, odakle za osam dana odlazi u London gdje su pripreme za Wimbledon i mogući Noletov 24. Grand Slam, a Goranov osmi kao trener. , početi.

Tijekom predstavljanja Plava Laguna Croatia Opena, Goran je odgovarao i na ne teniska pitanja, naravno o uspjehu Vatrenih u Rotterdamu, ai uspoređivao je dugovječnost Modrića i Đokovića.

Impresivna Hrvatska

“Impresivno je dobiti Nizozemsku na njihovom terenu 4:2, ali ne trebamo se više čuditi. Ipak smo mi Hrvatska, drugi na svijetu, pa treći na svijetu, a oni odavno nisu ništa napravili, koliko se ja sjećam. Samo se potvrđuje koliko smo dobri i moćni. Imamo puno dobrih mladih igrača, njihova budućnost je svijetla”, komentirao je Goran utakmicu protiv Nizozemske i nastavio:

“Kad smo primili gol 15 sekundi prije kraja, malo me to podsjetilo na Tursku i Beč davnih godina. Ali opet smo u producentima pokazali koliko široku klupu imamo. Mi smo reprezentacija u kojoj svih 11 igrača može dati gol. Valjda bi ga i Livaković zabio da mu se pruži prilika. Ne znaš odakle prijeti veća opasnost”, rekao je Goran i poželio:

“Sad još samo da se osvoji i zaokruži uspjeh sa SP-a, kakvo bi to bilo guštanje za hrvatski nogomet i sport.”

Foto: Ante Čizmić / CROPIX

Nek’ im Bog da zdravlja

Na pitanje o Luki Modriću Goran je rekao:

“On je genij, dinosaur koji ne izumire. Što stariji, to bolji. Fascinantan je, vrhunski, nevjerojatan. Uostalom, bespotrebno je trošiti riječi o tome kad vidite koliko ga Real Madrid cijeni. Što god ću reći, malo bih rekao”, kaže Ivanišević koji se zamislio po pitanju tko će dugo trajati, Nole ili Luka:

“Nije baš isto. Jedno je pojedinačni, a drugo kolektivni sport. U tenisu te nitko ne tuče. Ne znam, ali prije bih rekao Novak. Iako Luku stalno pospremaju u mirovinu, a on je sve bolji i brži. Jako teško pitanje. Nek’ im Bog da zdravlja pa da igraju još pet, šest godina”, kaže naš proslavljeni tenisač i trener.

Foto: Ante Čizmić / CROPIX

Autor:Gordan Ivan Šojat

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr