Nevjerojatna sličnost! Petković se nakon gola proslavio kao jedan igrač na navijačkoj majici….

PETKOVIIIIIIIĆ!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL, HNK Hajduk

Fotograf Brune Petkovića Pixsella je nakon gola u Nizozemskoj ulovio u istoj pozi kao lik Livaje na službenim majicama Hajduka. Je li gol posvetio dobrom prijatelju koji je nakon incidenta otišao iz reprezentacije?

Slični su to tipovi, reći će mnogi. Kad im se igra, možete im staviti soli na rep. Ali ako im kojim slučajem nešto smeta, nešto ih žulja, onda ih eto na ogradu i obračunat će se s navijačem koji ih vrijedi. Bruno Petković i Marko Livaja.

– Naravno da mi je Livaja nedostaje, on i ja smo dobri već duže vrijeme. Takav igrač fali svakoj ekipi. (…) Oni koji su to napravili su nenavijači. Ne vjerujem da je moja reakcija drugačija. Rekao bih osobi koja se tako ponaša da napusti tribine. U nogometu se nakupi dosta toga, puno je emocija. Livaja je donio odluku za koju on misli da je ispravna i da mi to moramo podržati – rekao je Petković nakon incidenta na Rujevici i zapravo direktno, najizravnije što je mogao, podržao suigrača iz reprezentacije koja je odlučila napustiti Dalićevu reprezentaciju uoči polufinala Lige nacije.

POGLEDAJTE VIDEO: LUKA MODRIĆ NAKON UTAKMICE

Sinoć je, nakon gola Nizozemskoj, izborenog penala, pa još jednog poništenoga gola i općenito fantastične partije, Petkovića fotograf Pixsella ulovio u zanimljivu pozi… A baš je netom prije gola napisao novinar Bernard Jurišić na društvenim mrežama “Kako bi jako bilo da Petković zabije za pobjedu u produžetku i onda otrči na klupu po Livajin dres.” Zabio jest, otrčao po Livajin dres nije, ali pogledajte fotografiju prolave ​​gola… Na koga vas Petković u toj pozi podsjeća?

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr