Španjolske naslovnice vrište o Modriću: Još jedan spomenik!

POHVALE NA LUKIN RAČUN

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL, PressReader

Cijela igra Hrvatske prolazi kroz njegove kopačke i ne prestaje raditi neobično lijepo s obzirom na godine. Povijesni lik nogometa, napisali su u španjolskoj Marci

Hrvatska i Modrić su beskonačni, jednostavna je, a jasna poruka španjolskih medija nakon pobjedeHrvatskeprotivNizozemskeu polfinaluLige nacija(4-2) o nevjerojatnomLuki Modriću(37) koji je do 119. minute bio na terenu stadiona De Kuip u Rotterdamu. A zatim je zaradio pljesak cijelog stadiona i posebne pohvale nizozemskog izbornikaRonalda Comanakad je izlazio s terena.

A po tko zna koji put pohvalili su ga i španjolski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO: ‘Vatreni’ kraljevi produžetaka

– Hrvatski genij i na pragu 38. godine nastavlja biti odlučujući igrač Hrvatske. Tri od četiri gola bila su njegova, a odigrao je cijelu utakmicu. Izborio je penal kojeg je zabio Kramarić, au toj je situaciji pokazao veličinu. S poda je pokazao Andreju da uzme loptu i opali s 11 metara – pišu na Marci i zaključuju:

Foto: Sofascore za 24sata

POGLEDAJTE VIDEO: LUKA MODRIĆ DAN NAKON POBJEDE

– Cijela igra Hrvatske prolazi kroz njegove kopačke i ne prestaje raditi neobično lijepo s obzirom na godine. Ključna je ličnost u povijesti hrvatskog nogometa i traži prvi naslov za nogometnu reprezentaciju. Napustio je teren u 119. minuti uz ovacije navijača Nizozemske čiju je reprezentaciju izbacio. Povijesni lik nogometa.

A naslovi u novinama bili su kratki – i jasni.

– Hrvatska i Luka Modrić su beskonačni, Hrvatska naplatila domaćinu, Još jedan spomenik Modriću – samo su neki natpisi iz španjolskih novina i to na dan kad njihova reprezentacija igra drugo polufinale Lige Nacije u kojem njihova reprezentacija igra protiv Italije za okršaj s Hrvatskom.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić dan nakon ulaska u finale Lige nacije

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr