Noctuin NA-VC1 je kompaktno rješenje za pretvorbu napona ventilatora

Noctua je zaključila ovaj radni tjedan predstavivši dugo iščekivani pretvarač napona NA-VC1 24V DC u 12V DCkoji standardnim 12-voltnim ventilatorima omogućuje rad u 24-voltnom okruženju, što bi moglo biti korisno onima koji često koriste 3D printere.

Naime, iz Noctue ističu kako je NA-VC1 „mrvica“ veća od standardnog 4-pinskog priključka za ventilator (31 x 16 x 8,5 mm) te da teži svega šest grama. Zahvaljujući kompaktnom i laganom dizajnu, ovaj se pretvarač napona može jednostavno spojiti između kabela ventilatora i izvora napajanja, bez potrebe za dodatnim preinakama.

Osim toga, NA-VC1 podržava ukupnu izlaznu snagu od 9 W, što ga čini prikladnim za rad jednog ventilatora veće snage ili većeg broja ventilatora manje snage. Također je zaštićen od kratkog spoja, obrnutog polariteta, prekomjerne struje i pregrijavanja.

Ako se pojavi problem, NA-VC1 će se automatski isključiti i može se resetirati isključivanjem iz izvora napajanja. Noctua također navodi da ovaj pretvarač napona ima CE, UKCA i UL certifikate i da zadovoljava sve važeće standarde za siguran rad.

NA-VC1 dostupan je za kupnju po cijeni od 24,90 euraa više informacija o njemu saznajte na službenim stranicama stranici proizvođača.

Više o temiIzvor:Bug.hr