FOTO Strava u Šišku! Jedna osoba ubijena, četiri teško ozlijeđene. Napadača traže dronovima i termovizijskim kamerama

  • U subotu oko 20 sati dogodila se pucnjava u Sisku

  • Ubijena je 45-godišnja žena

  • Muškarac je pucao po naselju, palio kuće i automobile

  • Više ljudi je ozlijeđeno. Lakše je ozlijeđeno jedno dijete

  • Ubojica je pronađena oko 1 sat ujutro

Tijek događanja pratite iz minute u minutu

1:19 “Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom na sisačkom području je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. U pucnjavi smrtno je stradala 45-godišnjakinja dok su četiri osobe ozlijeđene. Medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene.

Prilikom intervencije u ovom događaju lakše je tjelesne ozljede zadobio vatrogasac. Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene.

U navedenom događaju u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično”, priopćila je PU sisačko-moslavačka.

00:39Napadač je od ranije imao psihičkih problema te je optuživao susjede da ga truju. “On je bio malo psihički nestabilan”, rekao je za Dnevnik Nove TV mještanin. Više o tome OVDJE.

23:52 Počinitelja traže dronovima i termovizijskim kamerama. Specijalci i lampama pretražuju mjesto nesreće. Navodno je počinitelj imao ranijeg vojnog iskustva, javlja Večernji list.

23:44 OVDJE pogledajte prve snimke s mjesta zločina u Sisku.

23:36 Portal Sisak.info piše da je požar u tri kuće ugašen. Naselje je blokirano.

23:29 Pristižu fotografije iz Siska.

Pučnjava u Šišku - 8Policija na mjestu zločina u SiškuFotografija: Pixelsell

Pučnjava u Šišku - 8Policija na mjestu zločina u SiškuFotografija: Pixelsell

23:17 Četiri osobe su teško ozlijeđene, piše Jutarnji list. Navodno je ozlijeđen i jedan vatrogasac koji se nagutao dima prilikom intervencije.

22:59 satiPrevezeni u bolnicu imaju prostrijelne rane na glavi, trbuhu, rukama i nogama. Hitna je potvrdila da je jedna osoba mrtva. Među osmero prevezenih u bolnicu nema djece. Jedna je osoba u bolnicu prevezena iz razloga jer je u kući bila na respiratoru i nestalo je struje, stoga je morao u bolnicu. Hitna služba iz Šiška potvrdila je da je osmero osoba na obradi, javlja Večernji list. Među ozlijeđenima je i vatrogasac koji je bio na intervenciji.

22:26 Oglasili su se brojni svjedoci događaja. U gradu vlada panika jer je ubojica u bijegu. Više o tome OVDJE.

22:20 Oglasila se i policija.”Danas oko 20:10 u ulici Capraške Poljane u Šišku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja te je ozlijeđeno više osoba, a jedna je osoba smrtno stradala. U ovom trenutku policijska traga za počiniteljem i provodi se kriminalističko istraživanje. U tijeku je i gašenje požara na tri objekta koji su povezani s ovim događajem. Mjesto događaja se osigurava”, naveli su.

22:00 sata Večeras se u Sisku dogodila pucnjava. Sve raspoložive policijske snage su na terenu, potvrdili su nam u PU sisačko-moslavačkoj. Potvrđeno nam je da je do pucnjave došlo u ulici Capraške poljane u Sisku.

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr