Uhićen HDZ-ov načelnik koji je mlatio ženu

Snimka zaslona

Autor: Dnevno.hr/IJ

Načelnik Općine Severin Žarko Žgela u srijedu je uhićen zajedno sa 27-godišnjakom i 24-godišnjakom zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito državni način, priopćila je u srijedu bjelovarska policija ne navodeći identitete uhićenika.

Žgela, inače član HDZ-a, uhićen je nakon što se pojavila video snimka na kojoj se jasno vidi kako nasilno napada vlasnicu lokalnog kafića. Danas je također objavljeno da je Žgela napustio redove HDZ-a.

Imamo snimke! HDZ-ov lokalni šerif šakama mlati mladu ženu po glavi: ‘Govori da su to izmišljotine, ali vidi se sve’

Policija je u svom izvješću objavila kako se incident dogodio u nedjelju oko 23 sata u ugostiteljskom objektu i na parkiralištu ispred njega u Severinu. Trojica muškaraca u dobi od 58, 27 i 24 godine narušavala su javni red i mir na držak i neprihvatljiv način.

Navedeni 58-godišnjak i 27-godišnjak u ugostiteljskom objektu verbalno su vrijeđali vlasnicu jer im je djelatnica odbila poslužiti piće. Nakon toga su 27-godišnjak i 24-godišnjak na parkiralištu verbalno i fizički napali nekoliko osoba koje su priskočile u obranu vlasnice. U isto vrijeme Žgela je verbalno i fizički napao 28-godišnju vlasnicu.

Uz trojicu počinitelja, u događaju je sudjelovalo još pet osoba, od kojih su tri lakše ozlijeđene. Ozlijeđene su 28-godišnja vlasnica te 36-godišnjica i 31-godišnjica gostiju ugostiteljskog objekta.

Vlasnica kafića je prema pisanju medija prijavila Žgelu nakon što ju je udario, nakon čega je pozvana policija. Tučnjava se nastavila na parkiralištu, no navodno je načelnik napustio mjesto prije dolaska policije.

Autor:Dnevno.hr/IJ

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr