Društvenim mrežama širi se jeziv video ženskog lika: 'Zašto se ne miče?'

Foto: TikTok

Autor: Dnevno.hr

Društvenim mrežama proširio se jeziv video koji prikazuje lik žene koja nepomično stoji nasred ulice, a onda u jednom trenutku, kao da je upravo uključen, nastavlja hodati ulicom.

Video je objavio tiktoker na profilu @unknown1575489, uz koji je stajao tekst u kojem piše da je stajala tako minutu ranije, dok sam video traje tek šest sekundi.

Ženska figura izgledala je kao da je ‘zamrznuta u vremenu’, ali u komentarima su neki primijetili da joj se kosa nije pomaknula.

Video koji je mnogima izazvao trnce i ubrzao otkucaje srca možete pogledati ovdje:

@nepoznato1575489 NPC uhvaćen u nedostatku #npc#kvar ♬ izvorni zvuk – nepoznat

Iako je video vrlo brzo postao viralan te je prikupio 2,2 milijuna pregleda, vrlo brzo je isplivalo pojašnjenje ‘zašto se žena ne miče’, odnosno o čemu je zapravo riječ.

Sam tiktoker otkrio je ono što su neki istaknuli u komentarima, a radi se o NPC-u. NPC (eng. non-player character) odnosi se na likove u video igrama kojima ne upravljaju stvarni igrači, već njima upravlja računalna inteligencija, a dizajnirani su za pružanje interakcije s igračem ili obavljanje određene funkcije unutar igrice.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr