Kontroverzni gradonačelnik Banje Luke objavio bizaran video: 'Ajmo deda, godine nisu važne'

Foto: TikTok

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Gradonačelnik Banja Luka, Draško Stanivukovićna svom TikTok profilu objavio je bizaran snimak s otvaranja plaže na Vrbasu.

“Malo plesa, ljubavi i kupanja sa našim sugrađanima”, napisao je u opisu snimke na kojoj viče: “Hajde đedo, godine nisu važne. Đuskamo, baš nas briga.”

“Uvijek ista ekipa, u stopu te prate”, “Sjajan momak”, “Ušla politika ispod kože, sve će se napraviti”, “Bravo za najboljeg gradonačelnika”, neki su od komentara ispod objave.

@stanivukovicdrasko Malo plesa, ljubavi i kupanja sa našim dragim sugrađanima.❤️❤️❤️ #draskostanivukovic #stanivukovicdrasko #republikasrpska #Republika Srbija #Banja Luka #gradonačelnik #Banja Luka #TikTok #Kao #virusni #slijediti #topvideo #u trendu #topvideo na TikToku #toptrendingvideo #fyp ♬ originalni zvuk – Draško Stanivuković

Inače, u svibnju ove godine Draško je privukao pažnju kada se našao u pratnji na jednoj maturalnoj zabavi. Fotografiju s maturalne zabave objavio je na svom Instagram profilu.

“Bio sam pratnja na maturi naše maturantice Ane Mitraković! Velika mi je čast što sam imao priliku podijeliti radost i sreću s maturantima Medicinske škole na ovaj, za njih, vrlo važan dan”, napisao je banjalučki gradonačelnik ispod objave.

Podsjećamo, Stanivuković je najviše pažnje izazvao prije dvije godine, kada se internetom proširila snimka na kojoj žena u uredu sjedi na leđima gradonačelnika Banje Luke, a on kao da uči jahati konja. . Video je ubrzo postao viralan i izazvao brojne reakcije.

“Ispraviš leđa, uzmeš me za ovratnik kao da su uzde od konja i dignu se”, objasnio je Stanivuković na snimci, navodeći kada i do koje mjere treba povući uzde, udarajući ga simulirajući jahanje.

Djevojka mu je za to vrijeme sjedila na leđima i vikala ‘Ojha’, a nakon ‘obuke’ je zagrlila Stanivukovića. Na kraju je konstatirala ‘Koja si ti konjina’, nakon čega su se oboje prasnuli u smijeh.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr