Burger King otvara prvi restoran u BiH

Ljubitelji ukusnih hamburgera, prženih krumpirića i osvježavajućih pića konačno će moći uživati ​​u specijalitetima Burger Kinga u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Burger King, jedan od najvećih lanaca brže hrane u svijetu, na pragu je otvaranja svog prvog objekta u Bosni i Hercegovini, a sada je poznato da će se nalaziti u Sarajevo City Centeru.

Ljubitelji ukusnih hamburgera, prženih krumpirića i osvježavajućih pića konačno će moći uživati ​​u specijalitetima Burger Kinga u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, prenosi Klix.

Burger King uskoro otvara svoj prvi objekt na našoj zemlji u Sarajevo City Centru na trećem katu, kada će građani i svi posjetitelji Sarajeva dobiti novu lokaciju s fast foodom.

Lanac koji posluje u više od 100 zemalja svijeta, poznat na visokoj razini usluga i kvalitete proizvoda, trenutno je u potrazi za ugostiteljskim radnicima, a oglas za posao objavio je putem platforme Klix Posao.

Inače, osim što je dobra vijest za ljubitelje ovog prehrambenog brenda, otvaranje Burger Kinga, nakon nedavnog dolaska još jednog popularnog lanca brze hrane KFC, u našoj zemlji predstavlja i veliki korak u ekonomskom smislu.

Podsjetimo, Burger King je osnovan 1954. godine, a poznat je i po nadimku “H

Više o temiIzvor:Poslovni.hr