Pukla ljubav: Ariana Grande ne nosi prsten, a ona i Dalton su se razveli već početkom godine…

NAKON DVIJE GODINE BRAKA

Foto: Dylan Martinez/REUTERS/Instagram

Pjevačica i agent za nekretnine Dalton Gomez vjenčali su se u svibnju 2021. Pjevačica je povodom godišnjice objavila zajedničke fotografije, koje je nedavno obrisala

Pjevačica Ariana Grande (30) iznenadila je svoje obožavatelje kada je na teniskom turniru na Wimbledonu stigla bez prstena na ruci. Time je Amerikanka pokrenula lavinu glasina o razvodu nje i agenta za nekretnine Daltona Gomeza (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je bila u društvuAndrew Garfield(39) iJonathana Baileya(35), a obožavatelji su se zapitali znače li ti da postoje problemi u njezinom braku s Daltonom.

Foto: Dylan Martinez/REUTERS/PIXSELL

Sada je izvor za TMZ potvrdio da je zaista tako, te da su se Ariana i Dalton razišli početkom ove godine, nakon dvije godine braka. Navodno je par prije nekoliko mjeseci pokušao obnoviti vezu, ali ni to im nije pošlo za rukom.

Dalje se navodi da bi se par uskoro mogao i službeno razvijestiti da su njihovi problemi počeli prošle godine.

Fotografija: Instagram

Pjevačica je od prosinca 2022. vrlo zauzeta snimanjem mjuzikla Wicked, zbog kojeg je putovala po cijelom SAD-u. Ipak, navodno i dalje pričaju i prijatelji su.

Fotografija: Instagram

Inače, Ariana i Dalton zajedno su od 2020., a vezu su obznanili javnosti u njezinom spotu za duet s Justin Bieber, ‘Zaglavio s tobom’. Godinu kasnije vjenčali su se u njezinom kalifornijskom domu u Montecitu, i to pred publikom od samo 20 uzvanika.

Unatoč tada već aktualnim glasinama o rastanku, pjevačica je u svibnju, povodom njihove druge godišnjice braka, objavila slatku fotografiju s vjenčanja koju je nedavno obrisala na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr