Transfer bomba iz Njemačke: Bayern želi Dominika Kotarskog

ŠEFOVI GA OBOŽAVAJU

Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION

Neuer ulazi u ozbiljne godine, stoga se ne čudi što Bayern skautira mlade i talentirane vratare, a Kotarski ima vratarske kvalitete koje u Münchenu iznimno cijene

Golman U-21 hrvatske nogometne reprezentacije, Dominik Kotarski (23), želja je Münchena Bayerna! Tako barem tvrdi Florian Plettenberg, ugledni novinar njemačkog Sky Sportsa koji je stručnjak za novosti oko bavarskog kluba.

– Ovaj 23-godišnjak iz Paoka novi je igrač na Bayernovom popisu! Neki šefovi u klubu imaju jako visoko mišljenje o njemu. Razgovori unutar kluba su u tijeku. Kotarski je jedna od mnogih opcija za mjesto vratara uz Giorgija Mamardashvilija. Bayern još nije donio konačnu odluku oko Sommera i Nübela – tvrdi Plettenberg.

Pozicija vratara godinama je najmanja brigada Bayerna.Manuel Neuer (37) bio je neprikosnoven prvi izbor na golu, ali Nijemac je tijekom odmora

” target=”_blank”>nakon Svjetskog prvenstva u Katru slomio nogu i njegova sezona tada je bila gotova.

Fotografija: Eduard Vinatoru/PIXSELL

Sukladno tome, Bayern je morao pronaći hitno rješenje. U klub je stigao Yann Sommerdobre reputacije golmana, ali njega sve više povezuje s Interom, koji također traži novog golmana s obzirom na to da je prijelaz Andrea Onane u Manchester Unitedu gotova stvar.

U svakom slučaju, Neuer ulazi u ozbiljne godine pa se ne čudi što Bayern skautira mlade i talentirane vratare.Kotarski ima vratarske kvalitete koje u Münchenu jako cijene. Dobro se snalazi s loptom u svojim godinama, što je velika Neuerova osobina. S PAOK-om ima ugovor do ljeta 2026. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 2,5 milijuna eura.

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr