Netflixov glumac o štrajku u Hollywoodu: 'Jedna prehrambena obitelj, vozim Mazdu iz 2010.'

‘SVI MISLE DA ZARAĐUJEMO MILIJUNE’

Fotografija: TikTok/Reuters

Ne govorim o velikim filmskim zvijezdama i zvijezdama, govorim o manjim glumcima koji igraju sporedne uloge i uglavnom rade sporedne poslove kako bi se uzdržavali, rekao je Luke Cook

Glumac Luke Cook (36) poznat je po ulogama u Netflix serije ‘The Chilling Adventures of Sabrina’, serije ‘Dollface’ koja se emitira na platformi Hulu, a utjelovio je i sporedne likove u još nekoliko filmova i serija. Ipak, otkrio je da zarađuje jedva dovoljno da bi prehranio svoju obitelj, piše Stranica šesta.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Vozim Mazdu iz 2010. Prije toga sam vozio Ford Taurus iz 2006. Većina glumaca ne zarađuje puno, zapravo ne zarađuju dovoljno da prežive pa se oslanjaju na poslove ‘sa strane’ – ispričao je glumac u TikTok videu u kojem je objasnio što za njega znači štrajk u Hollywoodu.

Foto: TikTok

Naravno, istaknuo je da ne govori o glavnim likovima, već o glumcima koji igraju sporedne uloge i plaćeni su po epizodi. Otkrio je koliko je zaradio od serije Dollface u kojoj je glumio u četiri epizode.

– Plaćali su me 7.500 dolara, i to bez poreza, po epizodi. Od toga deset posto ide menadžeru, deset agentu i petom odvjetniku – otkrio je i dodao da su njegovo lice stavili na veliku plakat na jednoj od glavnih ulica u Los Angelesu, a za to nije dobio niti centa.

Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

– Govorim o glumcima poput mene koji se oslanjaju na sporedne uloge kako bi opstali jer volimo raditi taj posao i spremni smo žrtvovati se – ispričao je.

Jedan od komentara na TikToku prozvao je Lukea istaknuvši činjenicu da je glumčev navodni neto vrijedan pet milijuna dolara, a on je odgovorio: ‘Da je tako, sigurno se ne bih ustao ujutro i držao satove fitnessa’.

Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr