Niko Kovač opasno zagrizao za Majera: Francuzi odbili ponudu

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Autor: Dnevno GIŠ

Jedan od Vatrenih za koje se pretpostavlja kako bi mogao zamijeniti dosadašnji klub ovog ljeta, je i Lovro Majerkoji se po Fabriziu Romanu nalazi na nišanu Nike Kovača.

Rennses je Majera stavio u izlog ovog prijelaznog roka, ali Francuzi traže pozamašan iznos za veznjaka Vatrenih, spominje se cifra od 30-ak milijuna eura.

Tako je po Romanu Rennes odbio već drugu ponudu Wolfsburga za Lovru Majera, koji je očito velika želja bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača, koji bi htio napraviti iskorak u ovoj bundesligaškoj sezoni.

Shvatite da je Wolfsburg danas podnio novu ponudu za Lovru Majera — vrijednu 18 milijuna eura plus dodaci, dakle potencijalni paket do 22/25 milijuna eura s uključenom klauzulom o prodaji. 🟢🇭🇷

Rennes je odbio prijedlog. Opet ne iz francuskog kluba. pic.twitter.com/4OilCLoh71

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) 20. srpnja 2023

Odbili ponudu

Po Talijanu Wolfsburg je ponudio Renensu 18 milijuna eura fiksne odštete za Majera, uz mogućnost da kroz razne bonus transfere naraste do 22 ili 25 milijuna eura.

No Rennes je ostao čvrstog stava i odbio je ponudu Wolfsburga, koja će očito morati dublje posegnuti u džep, ne bi li doveli Vatrenog u Njemačku.

Lovro Majer odigrao je jednu solidnu sezonu za Rennes, s dosta uspona i pada, a za Vatrenog postoji još interes i Bayera te se još ranije pričalo o zanimanju Newcastlea.

Autor:Dnevno GIŠ

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr