Prošlo je dvadeset godina od kada je Tatjana Jurić 'žarila' Jadranom: Fotografije otkrivaju nevjerojatan detalj!

Foto: Duje Klarić / CROPIX

Autor: Dnevno.hr

Prošlo je točno dvadeset godina od kako je popularna voditeljica Tatjana Jurićsudjelovala u ‘Vrućoj patroli’ Jutarnjeg lista, što je na neki način označilo njezin početak karijere.

Zadatak vruće patrole bio je, između ostaloga, erotiziranim i golišavim adrenalinskim fotografijama donositi izvještaje s najuzbudljivijih mjesta na Jadranu. Bilo je tu vrućih prizora poput onih kada su djevojke pozirale mokrih majica i bez grudnjaka, ali i nezaboravnih trenutaka na popularnim ‘bananama’ koje je izvukao gliser.

Diplomirana politologija nekoć pro Slobodnu Dalmaciju izjavila je kako je to bio ‘dio njezina razvojnog puta’.

“Ne sramim se te životne epizode. Ni danas mi nije bilo neugodno zbog tog reality showa, kako su ga prezentirali u tiskanim medijima. Bila sam dosljedna sebi, naučila sam koliko mediji mogu biti opasni i to mi je velika škola za koju sam sretna što sam prošla”, zaključio je Jurić.

Iako bi voditeljicu danas možda teško vidjeli u izdanjima u kakvima je tada pozirala, mnogi se slažu da voditeljica danas izgleda kao da dana nije ostarila.

Pogledajte fotografije:

Foto: CROPIX/ Igor Tomljanovic
Foto: CROPIX/igor Tomljanovic
Foto: CROPIX/ Igor Tomljanovic
Foto: CROPIX/ Igor Tomljanovic
Foto: CROPIX/ Igor Tomljanovic
Foto: CROPIX/Biljana Gaurina

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr