Od ranog jutra gužve na autocesti prema moru: Zatvorena cesta zbog pada dalekovoda, smanjena vidljivost

Foto: Neja Markićević / CROPIX ILUSTRACIJA

Od ranog jutra gužve na autocesti prema moru: Zatvorena cesta zbog pada dalekovoda, smanjena vidljivost

Autor: Dnevno.hr/IJ

Od ranog jutra pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, osobito na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići i A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera čvorova Zagreb zapad i Buzin u smjeru naplate Lučko, autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac i A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva u smjeru oba smjera. a, te Krčkom mostu.

Gužve se bilježe na većini prometnica duž obale, kao iu trajektnim lukama i pristaništima. Na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom bilježe se velike kolone.

Foto: PRAVA

Zbog pada dalekovoda kod Banovaca zatvorena je cesta Lipik-Trokut, dok se državnom cestom Korenica-Udbina (DC1) u mjestu Jošani vozi jednim trakom zbog teretnog vozila u kvaru.

Državna cesta Lipik-Trokut (DC47) zatvorena je zbog nevremena.

Zabrana prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5t na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će danas do 14 sati u nedjelju od 12 do 23 sata. Takve zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Kolnici su mjestimice mokri ili skliski, dok magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti vlage.

Autor:Dnevno.hr/IJ

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr